tävling imorgon :)

Har ridit aqua en stund på banan barbacka :) Jobbade lite i traven med öppnor. I galoppen samlade jag ihop henne väldigt mycket och sen ökade rejält. Har märkt att om man verkligen samlar ihop henne så hon får sättas sig ordentligt på bakbenen så blir hon en helt annan häst. Appis funkar det med om man gör övergångar mellan skritt och galopp, på tess red jag mycket öppnor i galopp och på aqua funkar det tydligen när man sätter henne riktigt på bakbenen i en samlad galopp! :) Hon kändes riktigt fin stundtals. Men så är hon ju lite tjaffsig i munnen och så, släpper stöden eller biter fast i bettet. Men fick iaf en lite högre form än vanligt idag.
 
Sen tvättade jag benen, svansen och manen. Putsade och packade, satte i broddar redan idag så jag slipper det imorgon. Det är på gräs :) Så imorgon blir det tidig uppgång som det inte blivit de senaste gångerna då tävlingarna varit på em. Men morgon tar det över 1 timme dit och är på morgonen. Så dags att sova nu, är riktigt trött. Ska verkligen vara skärpt imorgon och rida bra!

Kommentarer
Postat av: Annica W

testa ett bettlöst crossunder träns.. kanske funkar super på henne =) om du har lust så läs även om bettets påverkan på hästen.. en jätteintressant studie tycker ja..Finns på min kompis blogg harmoniskhast.se..kolla in den =)

2013-06-09 @ 18:47:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0