@sommarstugan

Sitter i falkenberg nu, ska snart äta grillat och sen ska vi köra tess innan vi åker hem igen :) Blev knappt en dag här i falkenberg!
 
Har precis varit iväg och provat en häst - ja faktiskt :) Har letat efter en häst att låna över sommaren att ha till träning och tävling som ligger på samma nivå som aqua. Vi var iväg och provade en förrförra veckan i stockholm och allt gick jätte bra, hästen passade mig osv... Så jag skulle låna den och även rida den för försäljning senare i sommar. Den hade legat ute länge och inte blivit såld. Vi skulle hämtat den nu i helgen men så hade den skadat sig i hagen och så var den ev. såld. Så det kändes ju lite tråkigt då jag tyckte om den väldigt mycket och allt funkade så bra.
 
Men hästen jag provade idag kändes det också väldigt bra med. En super fin häst med rejäla språng ;) Saken är bara den att den saknar rutin på tävling och det är väl det som är problemet. Så vi får se hur det blir, ska testa den på någon träningstävling innan vi bestämmer oss. Men annars var det verkligen en super fin häst som hoppar i alla lägen men som sagt saknar den rutin på tävlingsbanan och har aldrig fått chansen att gå några högre klasser. Men den har verkligen kapacitet!! Lite större med, upp mot 1,70 så det var lite annorlunda med än mina små runt 1,60 hästar ;) Men släpper det bara på tävling så blir det nog en väldigt bra häst. Men ja, håller det lite undan så länge.
 
Nu längtar jag efter tessss :D Ska bli så kul att träffa henne igen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0