resultat tranemo 6 juni

Är nöjd med dagen, speciellt 1,10 :) Fick hjälp av victoria (almgren) som vi tränat för i skolan på framhoppningen. Det hjälpte väldigt mycket även fast det bara var små saker som att vända upp med ytter tygel och att ha henne rak innan och efter hindret.
 
1m 0+0 fel.
På framhoppningen var hon lite tjaffsig när jag ville vändra med yttertyglen och slängde med huvudet och höll på, även inne på banan. Men det hjälper henne verkligen att komma ihop och komma under sig bättre. Hon hoppade jätte fint, blev lite back innan nåt hinder men jag måste verkligen lära mig att vänta ut istället för att rida på. Det var det som hände sist i 1m när vi fick ett ner, red iväg henne och hon blev flack. Men idag väntade jag ut mer och red inte på. I omhoppningen tog jag det väldigt lugnt och det kändes bra där! :)
 
1,10 0+0 fel, 7a av 5 placerande.
Hon kändes mycket finare när jag red fram här. Tjaffsade inte alls lika mycket utan accepterade mina hjälper och jag fick en jätte bra känsla. Hon hoppade jätte fint på framhoppningen. På banan kändes det jätte bra, den var lite svår för att vara en lokal men vi klarade svårigheterna bra :) Hon hoppade jätte fint även inne på banan och det enda var väl att vi kom lite nära på 2an så hon var i där men annars tror jag inte hon var i något annat hinder.
 
I omhoppningen satsade jag lite, men missade att ta innanför ett hinder och därför förlorade vi några sekunder och eftersom det bara var 5 placerade så var man tvungen att rida den vägen. Men tog en väldigt snäv till sista som hon vände runt sig bra på. Hon var väldigt svårsvängd när hon kom men jag tycker hon bara blir bättre och bättre att svänga hela tiden :)
 
Film från 1,10:
 

Kommentarer
Postat av: Fia

Såg ut som en riktigt fin runda, stor skillnad från hur hon såg ut i hoppningen när du fick henne!
Måste också få säga att det såg ut som ett underbar ställe att ha tävling på, stor, fin och mysig bana :D

2013-06-07 @ 21:35:58
URL: http://sbhobbyfoto.n.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0