hoppövning

Har inte orkat uppdatera idag, legat i sängen och halvsovit fram till eftermiddagen (i hopp om att bli frisk) då jag drog till stallet. Idag red jag lite markarbete med Aqua i ridhuset. Hade lite små hinder uppe (ritade upp lite snabbt i paint). Hade en linje, och bågar och hinder snabbt ur sväng, hoppade runt lite olika banor på det. Hade bara på sockerbitshöjd. Aqua kändes fin på marken och allt flöt på bra. Försökte tänka på att vänta ut hindret istället för att rida iväg och plocka bort galoppsprång vilket funkade bra. Hade lite problem med bågen där vi lätt hamnade för långt ut men i slutet fångade jag upp henne direkt efter hindret och det kändes jätte bra! :)
 
Sen satte jag upp ett räcke på 1,10 (trodde jag, visade sig att det var 1,20 när jag hoppat klart xD) och hoppade det 3 gånger. Ibland river hon första gången när jag höjt så mycket men idag var hon bara i lite första gången. Väntade verkligen ut räcket och det kändes jätte bra. Hon la sig väldigt bra i handen också och jag hade ett bra stöd! Sen var hon inte seg heller vilket är ett plus :)
 
Så här såg det ut, hoppade både rakt fram, båge, svaga bågar osv... :) Bra övning! 17,5 meter mellan hindrena på långsidan. De andra måttade jag inte vilket jag borde gjort egentligen.
 
Nu ska jag packa mina grejer för imorgon åker vi :) Behöver inte packa så mycket för ska ju hem igen efter 1,5 vecka eftersom jag ska utomlands med en kompis och hennes familj :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0