då var denna dagen snart sluuuut

Dressyrträningen gick väldigt bra idag, hon jobbade på jätte bra! :) I traven har jag fått rida halvhalter heeela tiden för att hon har sprungit iväg från arbetet men nu idag kunde jag börja rida på i traven då hon verkligen jobba med sina bakben. Red även lite öppna där som hon gör väldigt bra nu. I galoppen red jag små bågar på långsidorna med lite förvänd galopp, hon vill väldigt gärna byta galopp men måste träna på att ha kvar henne i den förvända galoppen. Men annars kändes hon väldigt fin, mjuk och ett jämt stöd i munnen. Så det är bara fortsätta träna så här, så kommer hon utvecklas ännu mer och hoppningen kommer bli bättre. Förra tävlingen hade jag ju en jätte bra känsla hela tiden där hon verkligen jobbade med bakbenen och sprången blev jätte fina :)
 
Appis gick en sväng i skogen, hon kändes fin och var pigg som vanligt ;) Sen var jag ute och körde appis i transporten :D Hon tyckte den var riktigt läskig först, hon har alltid varit skepptisk till transporter men våran gamla har hon ju vant sig vid nu. Så det kommer nog släppa snart, hon lastade sig själv i slutet iallafall :) Så jag och appis var ute på en tur, första gången jag körde helt själv och det gick bra! :) Sen så la jag ut min moppe på blocket och det tog typ 3 timmar innan någon var här och köpte den. Så nu är jag några tusen rikare! Ska nog spara dom till en CWD sadel som jag sen ska köpa :) Måste bara kolla upp med storlekarna, för jag fattar typ inte hur dom funkar. Någon som vet kanske?
 
Imorgon blir det nog uteritt för båda, kanske ska klättra lite! Sen ska jag även ner till halmstad och åka på en pay and jump med hästen, jag hopppppas det går bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0