babbel

Visst har jag blivit lite bättre på att blogga igen? Tycker faktiskt det är kul igen, speciellt när det händer mycket med hästarna och så :) Har redan förberätt 2 inlägg tills imorgon!
 
Alltid när jag är ledig så blir jag en sån datanööörd, vänder på dygnet helt. Tillbringar mina kvällar/nätter vid datorn och hittar massa skoj att göra. Hittade en bra blogg som jag läste igenom nu i ett par dagar, alltid kul :p Sen hittar man lite roliga youtube klipp, sen ska man kolla tävlingar, sen ska man läsa lite bloggar osv... Finns alltid något kul att göra! Men nu känner jag att jag måste vända tillbaka på det igen, blir så himla seg på dagarna annars. Så tänkte sova nu och upp så tidigt jag orkar imorgon för att påbörja mitt lilla sommarjobb ;) Sen ska jag såklart till stallet på em/kvällen. Hoppas på bra väder imorgon så man även kan hinna sola och bada lite.
 
Men som sagt, nu måste jag sova. Hörs imorgon! :)
 
....Och så skulle jag bara leta upp en bild till detta inlägget men hittade då provridningsfilmen på aqua så var ju såklart tvungen att titta på den :p På tal om det så kan jag skriva en jämförelse från då och fram tills nu. Eller kanske hela våran tid tillsammans? Hon har iallafall utvecklats enormt i markarbetet, det kan vem som helst se! Äsch, nu får detta inlägget bli bildlöst för nu måste jag sova.!
 

Kommentarer
Postat av: Lillian

Ja det tycker jag att du ska göra! :)

2013-06-25 @ 12:11:28
URL: http://lillianas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0