utvärdering björbäck

Tänkte skriva en utvärdering om hur björbäck var, tycker ni föresten att det är roligt att läsa om ''utvärderingar'' från tävlingsplatser? :)
 
Tävlingsbanan:
Stor gräsbana med jätte bra underlag. Det var nog det bästa gräsunderlaget jag tävlat på! Det blev inte speciellt halt när det hade regnat sista dagen och då hade det ändå regnat en hel del. När det var torrt var det såklart jätte bra! Roliga banor hade dom också, och det märktes skilland på en lokal och en regionalbana där det var betydligt mer maxat och hindrena kom mycket fortare! Synd att dom inte hade med ex. pulvermangraven eller något sånt i mina klasser, tycker det är mycket roligare då :p
 
Framridning:
Man kunde både rida fram i ridhuset, på en utebana, på gräset eller på samma bana som framhoppningen då det var så enormt stor. Så det var superbra!
 
Framhoppning:
Som sagt så var det jätte stor med två oxrar och två räcken vilket gjorde att det inte blev så rörigt. Du kunde hoppa fram i lugn och ro utan att någon skulle springa och höja/sänka precis när du tagit ett språng. Man kunde även börja hoppa fram när man ville eftersom det inte var någon som släppte in dig. Tycker det var rätt bra så man kunde lägga in något litet språng på krysset/lilla i framridningen. Man kunde även ta ett språng på gräs med!
 
Funktionärer:
Dom var väldigt snabba, trevliga och hade bra ordning på allt!
 
Cafeterian:
Bra, fanns mycket att välja på! :)
 
Övrigt:
Tror nog Björbäck är den bästa tävlingsplatsen jag har varit på. Dom var verkligen snabba och körde på hela tävlingen i ett bra tempo. Det tog en kvart för dom att både bygga om banan + att låta oss få gå banan. Startsignalen gick direkt när föregående passerade mål och ja allt flöt på bra. Jag som trodde att jag skulle få vara där många timmar då jag startade bland dom första i första klassen och bland dom sista i sista klassen men det gick så jäkla snabbt så det blev inte många timmar där! Dom hade även en stor parkering och ett plus var att högtalarna räckte dit, lite jobbigt när man står och gör i ordning och så hör man inte vart dom är på! Men tycker allt var bra där som sagt, kunde dock varit med något derbyhinder i någon lätt klass tycker jag hahah ;) Men har ni chansen att åka och tävla där så gör det, jätte bra tävling :D Ska absolut åka dit nästa år!!
 
Har lite bilder denna gången!
Lite av tävlingsbanan.
 
Framhoppningen.
 
Ena framridningsbanan.
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Kul att du utvärderar tävlingsplatser, fortsätt med det :-)

2013-07-14 @ 16:41:16
URL: http://horsemarket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0