hem till jönköping

Nu är jag på väg hem till jönköping, åker inatt upp till stockholm för att flyga till mallorca. Jag förstår om ni är avundsjuka ;) Ska bli riktigt gött med värme, sol och bad! Tur att jag kunde tima in allt med tävlingar och falsterbo. :)
 
Var som sagt med tess på seminstationen imorse. Vi tog ett backprov i måndags och hon hade streptokocker (någon bakterier tror jag) så hon har fått medecin mot det nu och förmodligen hinner det försvinna innan hon blir dräktig då det kan göra att dom inte kan bli dräktiga (kanske därför det inte tog sig sist). Sen hade hon släppt ägget och därför ska hon inte semineras imorgon igen utan tillbaka för dräktighetskoll om 14 dagar. Hoppas det tagit sig då!! :)
 
När jag kom tillbaka trimmade jag aqua på banan. I början var hon lite överallt, inte inom sin ram. Antingen sprang hon på eller sprang sakta, bogarna var överallt osv... Men sen kom hon till sin plats ;) Jobbade med öppna i traven där hon kändes väldigt fin. I galoppen jobbade jag med bågar på långsidorna, så hon får gå lite i förvänd galopp där hon gärna vill byta (hemläxa av dressyrtränare över sommaren :p). Men idag bytte hon bara en gång, kunde till och med rida henne rak (brukar annars ställa henne lite så hon inte byter) utan att hon bytte. Sen red jag ner mellan fälten och jobbade med samlingen, bättre att rida ut och göra det då hon tar i mer och bjuder bättre. Man får vara smart när man har ett sto ;) Hon kändes lite trött men jobbade på bra när hon väl kom ihop. Brukar sätta ihop henne ordentligt i en kort galopp några galoppsprång och sen öka som ett beröm för att sen ta tillbaka henne igen. Kändes fin idag, hoppas pappa kan hålla den formen på henne nu :p
 
 
Sagt hejdå till hästarna med, kommer sakna dom men vet att pappa tar väl hand om dom :)

Kommentarer
Postat av: Miranda Strand

Åh hoppas att det har tagit sig och att det ligger en liten bebis där inne! Själv ska man i morgon och kolla om det ligger någon och jäser ;) Håller tummarna!!

2013-07-03 @ 19:24:01
URL: http://mirandastrand.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0