hej!

Som ni kanske märkt har inte bloggen funkat igår eller halva dagen idag och därför bloggade jag heller inte igår. Idag har jag varit i Göteborg och shoppat samt träffat min bror som kom hem idag från sydafrika som han vart i 1 år. Sen hem och rida aqua och ta hand om hästarna :)
 
Igår red jag aqua i skogen och i ena gräshagen som dom äntligen tagit ensilage i nu. Pappa hade lite problem med att rida ut på henne, första dagarna gick bra men sen tog hon över ledarrollen ;) Så aqua och jag hade lite krig innan vi kom iväg. Först fram i galopp sen tvärstopp, backa tillbaka hela vägen, fram i full galopp, tvärstopp, backa tillbaka hela vägen x10 sen släppte det och hon gick ääääntligen :p Får driva på henne som satan för att försöka skritta iväg lite funkar inte riktigt på henne då hon är så förbannat envis :p När vi var ute i skogen såg hon något läskigt i kanten och galopperade rakt ut i kalhygget, hahah har aldrig hänt innan och jag blev helt förvånad! När vi kom tillbaka red jag som sagt i hagen, hon kändes lite stel, inte riktigt rak och lite svårt att sätta under sig. Men kändes ändå helt okej. Red på ganska länge och sen var hon dyngsur :p Tyckte inte riktigt hon släppte igenom ordentligt utan var fortfarande ganska stel och hängig i högertygeln.
 
Idag red jag bara i hagen. Kände att hon hade lite träningsvärk från igår då hon var lite tjafsig. I vänstergaloppen kändes hon väldigt fin men i höger var det riktigt jobbigt. Hon försökte komma undan med allt, springa iväg, byta galopp (vilket hon gjorde typ 10 gånger), sakta av osv... Men sen släppte hon och blev jätte fin samt att hon slutade hänga i innertygeln och kom upp på ytter. När jag sen travade av henne kändes hon jätte fin!! :) Imorgon ska vi flytta ner hindrena till gräset så ska jag hoppa lite inför helgen. Ska bli kul, har ju inte hoppat sen björbäck :D
 
Appis tränade jag lite trick med, var ett tag sen nu. Man märker verkligen hur kul hon tycker det är och hon gjorde stegringen jätte bra :) Imorgon ska vi på dräktighetskoll med tess, håll tummarna för att det ligger ett litet föl i magen på henne nuuuu!!!

Kommentarer
Postat av: Hanna

vad spännade!! hoppas det ligger nåt där inne!

2013-07-18 @ 10:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0