filmen från idag! :)

Riktigt klantigt av mig, skulle bara väntat så hade vi kommit något nära än att rida iväg henne sådär. Men det är ganska så stor skillnad på lokal och regionalt. Mycket mer maxat och hindrena kommer snabbt med lite kluriga vägar! Har ju aldrig tävlat regionalt (bara någon gång med appis) så har inte så mycket rutin där. Men tror att nollorna kommer ju mer vi tävlar. Tycker aqua har skärpt sig med sina ben nu (och jag har hittat en bättre ridning) och rivningarna i helgen har bara varit mitt fel!
 
Kommer inte hoppa något imorgon då hon tappat för mycket under tiden jag varit borta, tyckte hon kändes något matt i sprången idag. Sen har mitt öga för avstånd varit lite så där i helgen, har inte riktigt hittat något flyt och det var nog därför det hände så i dagens klass. Så aqua ska få 2 dagars helt vila nu så hon verkligen återhämtar sig efter denna veckan. Så ska jag sätta upp lite olika övningar med små hinder så vi får tillbaka flytet :)
 
 
Om jag ska säga något jag var riktigt nöjd med var det anridningen till kombinationen där vi hade en bra galopp genom svängen och jag såg ett avstånd direkt då, så det var bara att sitta och vänta. Även efter det vi rev så flöt de sista 3 hindrena på jätte bra :D Det var inte ''wow'' runda men godkänd med ett helt klart godkänt resultat för att vara andra 1,15 :)

Kommentarer
Postat av: Therese Lindh

Tycker absolut du skall vara nöjd med den rundan, speciellt eftersom du kände dig så nere efter 110!
Är nog som du säger, regional är större distanser och avstånd- man behöver träning!
Startar du 120 imorgon så hoppas jag på en ny film! :)

2013-07-20 @ 16:03:50
URL: http://thereselindh.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0