svar på frågor

Skulle du förresten lämna ut Appis på foder? Elr sälja?
Svar: Hon ska inte säljas utan lånas ut. Men jag vet inte riktigt längre. Om jag skulle låna ut henne hade jag gärna velat att det var någon i Jönköping så hon kunde stå kvar på samma ställe eftersom hon trivs så bra där, hon blir ju lätt stressad. Men till våren kommer jag nog inte låna ut henne, utan i såna fall blir det våren efter det (om inte pappa vill rida henne?). Då jag förmodligen kommer flytta för att plugga, om jag kommer in vill säga.
 
Sen skulle jag vilja be dig om ett tips, jag har blivit jätteosäker i ridningen. Jag älskar hästar över allt annat och att hoppa oxå. Men jag har blivit rädd för att hoppa, om det inte är ridskolans snällaste häst. Min medryttarhäst är inte riktigt inhoppad så vi går inte heller så bra ihop... Vad ska jag göra ?!
Svar: Jag tycker du ska fortsätta hoppa på den hästen du känner dig säker på och försöka komma över din rädsla. Inte göra något som du känner dig osäker i för då kan allt gå fel och om kan bli ännu mer rädd. Eftersom allt sitter i huvudet kan man ju träna lite mental träning med sig själv. Tänka ut varför man är rädd och försöka lösa det på den biten. Jag är inte så bra på mental träning men det är en stor bit i det hela.
 
Det låter som att du börjar hitta nycklarna till hur du ska rida henne, kul! tycker du det är vårt att ställa om till hur du ska rida nya häst? Rider du bara dina egna eller brukar du byta med kompisar så ni rider varandras hästar?
Svar: Nej jag brukar inte ha så svårt att ställa om mig till hur jag ska rida nya hästar. Det kommer ganska naturligt eftersom mina egna är väldigt olika att rida och sen rider jag på skolan oxå, många olika hästar.

Njaa, ibland har jag bytt häst men inte så mycket nu. Har mina egna att rida och dom får inte vem som helst rida ;)
 
Vad är det högsta du hoppat?
Svar: 1,30 med appis!
 
har du pojkvän?
Svar: Ja :)

Hur många pojkvänner har du haft?
Svar: Har inte haft någon innan

Kan du gör video där du visar hur du sminkar dig påmorgonen ?
Svar: Njaa det vet jag inte. Jag använder bara lite mascara.

Vem är din förebild?
Svar: Jag har många förebilder, men måste väl ändå säga Roffe och Eamon Hickey.

Hur många hästar har du haft?
Svar: Dom 3 jag har nu!
 
Vart bor du någonstans? Letar nämligen efter någon som man kan ta lektioner av. Du kanske vet någon i Borås trakten?
Svar: Jag bor i Jönköping. Nej det vet jag tyvärr inte :( Sök på google, ''tränare i borås'' om du inte redan gjort de. :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul att läsa! Bra tips :D

2013-01-04 @ 17:21:59
URL: http://kyngala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0