något ni inte visste om Aqua

När jag provred Aqua första gången fick jag ingen bra känsla. Hon såg ganska tråkig ut och hoppade inte sina bästa språng. Men vi bestämde ändå en till provridning eftersom det ändå var ganska bra, bara sju år, stannar aldrig, bra resultat, stadig osv.. Under helgen sen provred vi tre hästar till bara för att ha något att jämföra med och då var vi nästan nära på att avboka provridningen. För det var en till häst som jag tyckte om väldigt mycket. Och den var lite mer framåt än Aqua. Men vi hade ju ändå fixat med att min hopptränare skulle kolla på henne så då kan vi lika väl åka och prova henne. Vilket var väldigt tur, för då kändes det mycket bättre.
 
Vi stod då och valde mellan Aqua och en valack på 12år som gått 145. Men Aqua hade överlägset bäst resultat på tävling, hon var bara sju år, är så ärlig i hoppningen, har aldrig stannat på en tävling osv.. Så vi kände att hon ändå var det självklara valet. Det låg mer dressyrarbete på Aqua än den andra men det tycker jag bara är kul. Nu känner jag att vi inte kunde köpt en bättre häst. Visst har vi mycket att jobba på, hon är krånglig i gången, vill inte lämna stallet, dressyren osv.. Men hon är iallafall en väldigt ärlig hopphäst och det var de vi letade efter. Trodde heller aldrig att vi skulle hitta en så ung häst med de egenskaperna :) Hon är så fin! Vi kunde inte hittat en bättre häst.
 
Jag tyckte också det var väldigt roligt att det var av uppfödarna vi köpte henne. Vi fick ju se hennes mamma och hennes syskon när vi var där. Sen fick jag även med en bild på henne när hon var nyfödd :) Jag vet ju ingenting om Appis vad hon gjort innan jag köpte henne och tess vet jag väldigt lite om också. Så det är roligt att veta vad ens häst har varit med om hela sitt liv :)
 

Kommentarer
Postat av: Michaela och Amanda

fin blogg, titta gärna in på vår och var med i frågestunden! :)

2013-01-01 @ 17:04:40
URL: http://www.ponnyzmurfarnas.blogg.se
Postat av: Anonym

Kag undrar om jag kiåunde få använda den gär bilden som min lufthäst bild föresten vilken fin blogg!

2013-01-08 @ 09:08:15
Postat av: Anonym

Hej kan jag få använda dina bilder som lufthästar?

2013-01-08 @ 09:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0