motivation

Nu känns det äntligen som jag börjar få tillbaka motivationen till hästarna. Enda sen appis och jag gick omkull 2010 så har vi haft otur med allting och då vågar man knappt lägga upp en planering på träning och tävlingen eftersom den ändå bröts hela tiden. Jag har bara åkt på någon tävling och sen när man tävlat så känner man motivationen just då till att träna till nästa tävling. Men sen försvinner den i veckan ändå. Nu dock känns det så kul att båda är igång, att Aqua bara känns finare och finare och vi har lite roliga saker inplanerade. Appis har jag inte direkt några planer på att träna/tävla henne utan vi tar det lugnt med henne så får vi se vad som händer. Nu har pappa kunnat rida henne jätte bra så han är lite sugen på att hoppa någon liten träningstävling med henne ;)
 
Aqua och jag har inga tävlingar inplanerade än, jag hade tänkt åka på en lokal på jfk men nu har vi bokat resa den veckan så är inte hemma. Annars så ska vi hoppträna en helg för Peter Eriksson, han kommer till Toveryd (där jag står) och har en två dagars träning i ridhuset :) Ska bli jätte kul! Sen fortsätter ju dressyr-hoppträningarna som vanligt. Och lite mer mot våren så sätter ju tävlingarna igång :D Ska verkligen stärka upp henne tills dess och utveckla henne ännu mer i dressyren!
 

Kommentarer
Postat av: Mickan

Vilka klasser har du tävlat i? :)

2013-01-25 @ 12:47:35
URL: http://mickanekunger.blogspot.se
Postat av: Isabella.

Vilken fin blogg !!
Läs gärna min http://lovehorse32.bloggo.nu/

2013-01-26 @ 07:37:17
Postat av: Isabella

Fin blogg!!
Läs gärna min. http://lovehorse32.bloggo.nu/

2013-01-26 @ 07:38:17
Postat av: IDA

Hej jätte fin blogg.Kolla in min blogg idalillagreta.blogg.se där har jag hästforskning. jag kan forska om din hästs släkT LÄS MER I MITT INLÄGG.

2013-01-27 @ 18:41:39
URL: http://idalillagreta.blogg.se
Postat av: Julia

Usch det är så hemskt att gå omkull :(

2013-01-27 @ 22:02:27
URL: http://syskonendahnelius.blogg.se
Postat av: Lina

Kämpa på gumman! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0