hemma!

Nu är jag hemma igen, kom hem igår kväll. Hoppas ni har uppskattat alla inlägg jag förpublicerade ;) Har endel kommentarer att läsa igenom nu, kul :D Det tog ungefär ett dygn att resa hem. Har haft en jätte bra och rolig resa, vi har gjort väldigt mycket saker och sen även solat och badat. Om min bror bor kvar där nästa jul så ska vi dit igen i minst 3 veckor, blev lite för kort med 2 eftersom 2 dygn går bort till att resa dit och hem :) Så det skulle vara jätte roligt :D
 
Idag har jag ridit hästarna, först fick dom nya skor och sen blev det två korta pass i ridhuset. Red dom lite kravlöst i trav och galopp. Och sen några varv på volten där jag jobbade dom lite. Båda kändes rätt så fina, appis var väldigt mjuk och fin. Aqua har inte tappat allt för mycket av de arbetet jag la ner innan vi åkte. I galoppen kändes hon helt okej, i traven också men hon släppte bettet lite då och då.
 
Bild från när vi var ute och åt näst sista kvällen :)
 
Kan lägga ut lite bilder från resan, vi har bla varit ute på Robben Island där Nelson Mandela satt fängslad i 18år. Varit på godahoppsudden som också är känd.. Sett många vilda djur, sälarna var mina favoriter ;) Såg 3 vilda (?) hästar också en dag, dom gick på en gräsplätt mellan två stora vägar. Det var ju inte staktet eller nåt där så tror dom var vilda, smala var dom också :( Körde bara snabbt förbi så hann inte få någon bra bild.

Kommentarer
Postat av: Ebba och Maja - nystartad tävlingsblogg

Hej! Fin blogg du har, älskar headern och fin ponny också :) kolla gärna vår nystartade blogg! Kram

2013-01-15 @ 22:26:13
URL: http://teammvg.blogg.se
Postat av: JOSEFINE

fin blogg kan du göra en till mig snälla jaha <3(/

2013-01-16 @ 19:11:29
Postat av: anna

Vore jättekul att se bilder från eran häftiga resa! :)

2013-01-17 @ 10:38:28
URL: http://kyngala.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0