en rolig händelse i somras

Tänkte berätta om en liten rolig händelse i somras.. Jag, min pojkvän, pappa, min storebror och hans ''tjej'' skulle iväg och rida på appis och tess :) Min storebror har typ aldrig ridit innan så han fick rida tess i början. Hon är ju ganska seg eller ingen racer som appis så allt gick väldigt lugnt till och han travade runt lite. Sen skulle han skritta runt lite på appis (barbacka) och det brukar hon alltid vara lugn med, men efter att han ridit tess så var han ganska ''stark'' med skänklarna.
 
Så när han hoppade upp på appis och satte dom skänklarna i henne då jävlar stack hon haha.. Barbacka och han klamrade sig fast och hon saktade av till slut. Så då gick jag och ledde henne samtidigt som han skrittade. Sen släppte jag bara henne lite (för nu var hon ju lugn igen) och sa att han kunde skritta själv nu utan att göra något, inte smacka eller skänkla. Det första han gör är att sätta skänklarna i henne igen så hon sticker i galopp igen haha. Men han fick stopp på henne som tur var igen och hoppade av direkt :p Det roliga var också att han la sig på halsen för ''han tänkte som en koboj'' ahhaha... Ja så kan det gå. Jag vet inte riktigt vad det var med appis den dagen, hon brukar aldrig sticka så om man bara ska skritta runt lite :p jaja tur att allt gick bra iaf och han höll sig kvar!
 
Jag har faktiskt film från när hon sticker men den lägger jag inte upp här ;) Här är några bilder iaf från samma dag, både pappa, rickard (min bror) och min pojkvän som rider!
 
Om han fortsätter rida, min bror får han nog lära sig att sänka händerna lite ;)

Kommentarer
Postat av: Mickan

Haha hade varit roligt att få se filmen! :)

2013-01-05 @ 12:26:53
URL: http://mickanekunger.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0