dagens ridpass

Var uppe på fm och red Aqua och Appis.
 
Var ute en sväng i skogen med Aqua, ledde henne första biten in i skogen och sen hoppade upp. Men hon var riktigt stressad så det tog ett tag att få henne att stå still och komma upp. När vi sen skulle fortsätta in i skogen så stannade hon men hon lyssnade till slut fram. I skogen är det ganska stora ytor och det är inte lika stor risk att det händer något som det är när vi ska lämna stallet där det finns saker överallt + diken ;) Så hon stannde några gånger för vissa otäcka saker hon såg men tillslut tog hon verkligen skänkeln framåt :) Hon var riktigt spänd men när vi galopperat släppte det och hon började frusta! Hon kändes fin när hon hade slappnat av :) Kommer nog göra så här några gånger till och sen tror jag inte det kommer vara något problem att lämna stallet. Men jag vill inte hålla på med det nu när det är så halt ute eftersom sist gled jag av och blev trampad :( Så när snön är ute ska vi ta tag i problemet om det inte redan är löst! :)
 
Appis red jag i ridhuset på bett. Hon kändes lite stel i högersidan så jobbade mycket lösgjörande med henne. Galopperade över ett sockerbitshinder oxå som jag hade innanför långsidan vid B. Red både långa raka anridningar och hoppade de på en volt :) Hon kändes helt okej i slutet.
 
Nu har jag precis varit uppe och gett dom kvällsmat och klippt Aqua, hon blev jätte fin :) Ska klippa appis nu i veckan också :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0