ni är rätt bra ni!!

Blev så glad över alla kommentarer jag fick i inlägget ''vilka är ni''. Det är så kul att just ni läser min blogg och att ni faktiskt tar er tiden till att kommentera så snälla saker.
 
''Har alltid varit intresserad av NH, din blogg har varit en stor insirationskälla för mig!''
 
''Vill säga att jag älskar din blogg och läser allt du skriver''
 
''Btw, din blogg äger! Har läst din blogg sen 2011 :D''
 
''Det jag gillar med din blogg är din hästhållning trots att du tränar och tävlar mycket, tycker det är bra att dina hästar får vara hästar trots att de tränar hårt :) Samt att du tränar mycket från marken och rider löst, det ger inspiration! :)''
 
''Skönt med en hästtjej som är lite "down to earth". :)''
 
Det är ju pga er som jag fortsätter blogga och att jag bloggat i så många år. Hade jag inte haft några läsare hade jag nog inte skrivit längre. Även fast jag förlorat väldigt många läsare förra sommaren när jag knappt uppdaterade så är det roligt att ganska många fortfarande läser. Nu vill jag bara att ni ska bli fler, så hoppas att fler hittar hit. Ju mer desto roligare.
 
Vill bara säga tack för att ni läser min blogg och att ni kommenterar så snälla saker. :) Läser varenda ord.
 
Tycker min blogg blivit lite roligare de senaste, lite mer variation och inte bara ''dagens ridpass''. Men har lite idéer på inlägg. Ska visa ''hur hästarna bor'' som någon frågade om jag kunde göra för länge sen (förlåt hihi), sätta ihop en resumé av Aquas och mitt tävlingsår i en film (om jag kan fixa ett program) och även skriva ihop lite mål inför nästa år. Som Jens Fredricson sa på clinicen, det är viktigt att dela med sig av sina mål och inte hindra sig själv från att drömma - det kommer man ingen vart på. På tal om Jens och clinicen, ska såklart skriva ett inlägg till om den... Den var verkligen så inspirerande!!

Kommentarer
Postat av: Alva

Jag har lite tips på videoredigerings program:
Till iPhone/iPad- CuteCut. Gratis
Windowsdator: Windows live moviemaker. Gratis
Båda är bra!!

2013-12-15 @ 11:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0