fredag den 13de

Denna veckan har varit blää. Stressat ihjäl mig pga plugg och vart orolig för en av hästarna, när jag är så stressad så kan jag inte sova. Så inte sovit så mycket denna veckan och inatt blev det bara 3 timmar. Men nu är den över och allt löste sig idag. Proven är skrivna vilket gick bra och allt är löst med hästarna. :) En annan grej som gjorde denna dagen bättre var att jag fick biljetter till MILEY CYRUS!!! Ni som läst ett tag vet nog att jag är ett stort fan ;) Så nästa år ska jag se henne live (bästa platserna med), kommer bli grymt!!
 
Så skönt med fredag och helg, inte blivit så mycket ridning i veckan pga skolan och att mina föräldrar åkt utomlands ett par veckor, så mycket mer att tänka på nu. Men idag kunde jag åka upp till stallet och rida i lugn och ro. Göra allt i min takt. Så blev ett pass på Cazzilla i ridhuset, hon kändes fin men märks att vi inte ridit så mycket i veckan då hon ville springa ifrån sina bakben lite. Men hon är fortfarande väldigt svag i kroppen så kan ju bero på de också. Skjuter nog fram hoppningen lite då det knappt blev någon ridning i veckan. Har ingen bråska (förutom att jag är hoppsugen!!!) så det kan vänta. På söndag ska Aqua behandlas av (världens bästa) kiropraktor. Nu har hon gått ganska lugnt ett tag och det märks på henne att hon tappat en heeeel del. Så om han hittar något på henne och hon då känns bättre i ridningen så ska vi köra igång igen :) Vilket jag tror han gör!
 
Min absoluta favoritbild på Aqua och mig, precis innan 1,20 debuten som vi nollade och blev placerade i. De språnget kommer jag aldrig att glömma... Den sitter fint på väggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0