fråga till er, vilka är ni?

Skulle vara roligt att veta vad ni är för några som läser min blogg (vissa vet jag ju redan!). Då ni är ett par stycken..
 
Ni får mer än gärna kommentera lite snabbt om ni rider på ridskolan, har foderhäst, egen häst? Om ni tävlar, isåfall gren och nivå. Några kanske håller på med trickträning eller NH? Bara lite kort, vill veta vad det är för ''kategori'' min blogg drar till sig för läsare :) Så svara mer än gäääärna!! Ni brukar tjata på att jag uppdaterar dåligt ibland så nu tjatar jag på er att ni måste kommentera ;)
 
Nu tar jag ett paus i pluggandet och ska ut och festa! Hörs imorgon och då hoppas jag många har svarat på denna frågan :)

Kommentarer
Postat av: Amanda

17 år gammal, har för tillfället mitt fyra åriga halvblod/knabstrupper sto som jag ridit in! Tanken är att vi ska ut på pay and jump'er nu under vintern.

2013-12-04 @ 20:00:56
Postat av: Elise

Jag heter som sagt Elise och har ridit på riskola i åtta år. För ett halvårsen fick jag hem en foderhäst som jag fortfarande har. Jag ä 15år, går i nian i ronneby, blekinge. Funderar på att gå estet media på gymnasiet, älskar förövrigt att fota. ;)

2013-12-04 @ 20:50:41
Postat av: Alva

Vill säga att jag älskar din blogg och läser allt du skriver! Jag är en ridskoletjej, har ridit i 4,5 år. Så orättvist att du har egna hästar!!

2013-12-04 @ 21:46:49
Postat av: Karin

Hej hej!
Jag har kikat in på din blogg då och då under några år. Kul att se dina framsteg och nya hästar.

Har varit väldigt aktiv med va med om en ridolycka för ett år sen. Rider mest lugna pass ganska sällan sen dess för det gör ont att rida :( Delar ett äldre halvblod med min pappa sen många år tillbaka! Tävlar inte, men har gjort. Har alltid varit intresserad av NH, din blogg har varit en stor insirationskälla för mig!

2013-12-05 @ 00:04:57
URL: http://arhamn.wordpress.com
Postat av: Hanna

25 år, bor i Östersund, pluggar miljövetenskap, åker mycket alpint och längd vilket är min favoritsport, har en hundvalp men ingen häst. Har ridit mycket fram till förra sommaren då jag flyttad och inte hittade någon lämplig häst eller tiden till det. Nöjer meg med att läsa hästbloggar :) Tipsa gärna vilka du läser och varför de är bra

2013-12-05 @ 08:50:48
Postat av: Emma Strand

Är hästtjej såklart och jag tror nog att din blogg drar till sig just hästintresserade! Är just nu utan häst, men hoppas på att snart skaffa en till. Eventuellt på foder dom första månaderna :)
Men sen så skriver jag mycket annat på min blogg, kolla själv!

Btw, din blogg äger! Har läst din blogg sen 2011 :D

2013-12-05 @ 10:25:48
URL: http://fames.se/emmastrand
Postat av: Cathie

Jag är här för första gången faktiskt :P

2013-12-05 @ 15:23:09
URL: http://cathie.se
Postat av: Caroline

Jag tittade in på din blogg för förta gången idag, jag har 3 hästar en fullblod på 5år och ett Welshponny på 4år, och ett till welshponny som är 1år.
Min enda dotter rider på ridskolan och är med på pay and jumper både med egen ponny och har även lånat ridskolans ponny. Förut hade vi en shettis som hon "tävlade" på. Min son rider också men när han känner för det. Jag själv har ridit sen jag var liten och är ingen tävlingsmänniska har för dåliga nerver för det. Så nu vet du lite om mig. =)

2013-12-05 @ 19:38:57
URL: http://ridemyhorse.blogg.se
Postat av: Josefine

Jag hittade din blogg av en slump på google då jag var nyfiken på vem Aqua hamnat hos :) Jag har tränat för Erika i cirka fem år och var och hjälpte henne väldigt mycket när Aqua var till salu, red henne även en del. Jag är 19 år, har tre egna hästar. Har min gamla tävlingsponny på 14 år som jag rider idag då mitt halvblod är under rehabilitering. Mitt halvblod är 7 år e. Santa Cruz och vi tränade på 110-115 samt tävlade 1m innan hon var med om en olycka i transporten. Sen har jag även en äldre oldenburgare som bara går som sällskap. Tävlar bara i hoppning men tävlade en del dressyr på ponnyn i början. I dagsläget tränar jag regelbundet både dressyr och hoppning. Jättekul att följa dig och framför allt Aqua och se hur fin hon blivit, men även dina andra hästar :)

2013-12-05 @ 20:58:21
URL: http://jomihorses.blogg.se
Postat av: Alice

Är 15 år gammal, ridit nästan hela mitt liv. Har 3 fodervärdshästar. 2 D ponnyer som jag tävlar med i hoppning och dressyr på LC-LB nivå. Ridit dom i 4 år nu... Utbildat ena själv, som jag även varit med och fött upp!
Sen även en unghäst e Wup född 08 som jag utbildat själv och hoppat en lokal 90 cm med, och flertal pay n Jump såklart :)Haft henne i 1 år nu.
Men jämna mellanrum hjälper jag till med ridning av travhästar. Härliga hästar, älskar även att köra dom, nästan mer roligt än ridning men skulle inte kunna tänka mig köra ponnytrav, så väntar med att lösa licens tills jag är 18 år, och följer med dom på travet när jag inte tävlar själv :)
Tränar inget Nh precis men brukar rida ena D ponnyn löst ibland, funkar jätte bra, han kan även kommandot puss och "stanna".
Många bollar i luften :)
Följt din blogg super länge, 3-4 år tror jag!

2013-12-05 @ 22:44:50
URL: http://listrupalice.blogg.se
Postat av: Michelle

Jag läste din blogg väldigt länge, under tiden du tränade tess och appis mycket :) sen slöt jag sitta vid datorn helt i princip så har väl inte varit inne här på ett år, men så gick jag in på din blogg igen för nån vecka sen och sen dess har jag börjat läsa den igen :)

Jag är en tjej från gotland som har ett varmblodssto och två små ponnysar, tränade mitt varmblod mycket i ridningen förut och vi kom en bra bit, är stolt över hur duktig hon blev! Men då hon inte tyckte det var kul så började jag mer med trickträning och annan träning från marken som jag tror kallas för "långa tyglar", när man jobbar hästen precis som i ridning fast från marken vilket hon uppskattar mer :) har även börjat lite med ridning i halsring och de trick vi lärt oss hittils är puss, vinka, bergsgeten och spank skritt (dock inte perfekt än, hehe) :p Nu håller vi på och lära in buga.

Det jag gillar med din blogg är din hästhållning trots att du tränar och tävlar mycket, tycker det är bra att dina hästar får vara hästar trots att de tränar hårt :) Samt att du tränar mycket från marken och rider löst, det ger inspiration! :)

2013-12-06 @ 22:18:49
Postat av: Jessica

21 år gammal, uppväxt med hästar och tävlar hoppning upp till LA med egenutbildad pålle. Har även två till uppfödningar varav en är under inridning :)
Har läst din blogg för något år sedan, snubblade in igen för någon månad sen och har därefter börjat kika in här emellanåt. Skönt med en hästtjej som är lite "down to earth". :)

2013-12-06 @ 23:29:04
URL: http://jessicamattsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0