bruna Quite Easy ston, jag?

Frågan är om det är en slump att jag bara äger ston? Är det en slump att jag just nu har 3 hästar som är ston, bruna och alla efter Quite Easy? Brukar fundera lite över detta. Något som är självklart är iallafall att jag gillar ston mer än valackar. Det är inget fel med valackar, dom gör som man säger men ändå så tycker jag mer om ston. Så när jag har provridit har det varit ston jag mer har tyckt om.
 
Att det sen råkar vara så att både Tess och Aqua är efter Quite Easy och nu även Cazzilla är efter han är nog bara en slump, eller? Tess köpte vi för hennes teknik och kapacitet (kanske inte rätt häst för mig just då men man lär sig alltid något) Aqua köpte vi för att hon hade ett sånt mod och självförtroende för hinder (som jag saknade och behövde) och Cazzilla var bara en slump att jag fick ett mail av ägaren vid just rätt tid (men samtidigt inte valde bort). Jag fastnade inte för dessa hästar för deras stam (vill jag intala mig iallafall) men samtidigt så har alla dom iallafall en sak gemensamt och det är att dom har mycket kapacitet, mycket tack vare stammen. Sen finns det määäängder av Quite Easy avkommor så sannoliken blir ju större att det är en Quite Easy man kommer över än en ex. Indoctro (som appis har i sig). Å andra sidan tycker jag mycket positiva saker om Quite Easy hästar så det är inget jag skulle välja bort precis.
 
Jag tror att vi påverkas mer än vad vi tror av vad vi har för hästar. Det är nog ingen slump att man bara har ston eller bara valackar. I framtiden om vi köper någon mer häst (vilket vi sagt att vi inte ska göra dock..bara föda upp) så ska det vara ett sto med mycket motor. Det är de jag gillar och kan rida bäst. När man håller på och lär sig och utvecklas så är det bra att rida olika hästar. Tack vare appis extrema känslighet och ''pigghet'' och Aqua extrema seghet så har jag lärt mig så mycket mer än om jag bara red en typ av häst. Nu när jag sitter upp på en ny häst har jag väldigt lätt för mig att veta hur den behöver ridas. Tack vare att jag har väldigt olika hästar. Men i framtiden om vi köper någon mer får det bli en typ av häst och det är en pigg och framåt (tur att Cazzilla är pigg och framåt så Aqua inte helt tråkar ut mig haha).
 
Många i stallet ser knappt skillnad på mina hästar då dom alltid är bruna... haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0