ridningen

Igår red jag aqua i ridhuset och hoppade lite små hinder. Har ju av någon anledning börjat få svårt att se avstånd? Eller det kom efter jag varit utomlands för en månad sen. Då helt plötsligt började jag tro att vi låg jätte nära när vi egentligen låg normalt. Så hoppade mest runt för att hitta min känsla för avstånd igen. Aqua har pappa ridit i en vecka och såklart tappar hon lite dressyrarbete, hon ville inte riktigt sätta under sig och var inte så villig :p Men stundtals kändes hon okej! Hoppningen gick sådär..!
 
Idag satte jag upp lite högre hinder på en åtta för att känna på höjden och avstånden. Ska ju tävla i helgen. I början gick det skit så bad pappa filma och så tittade jag efter varje språng. Så såg jag vad jag gjorde fel! Funkade faktiskt rätt bra och i slutet började jag hitta känslan mer och mer! Vill helst att allt ska flyta på och om det behövs ska jag ta en lite halvhalt eller trycka på men nu ser jag ingenting förrän typ precis innan hindret? Men iaf så gick det bättre i slutet :) Hon kändes även mycket bättre idag och satte under sig bättre!
 
Jag vet inte varför jag tappat så mycket, kanske för jag varit iväg så mycket i sommar och sen har det bara vart upp på ryggen och tävla igen. Sen har jag inte hopptränat på hela sommaren, så det måste jag göra nu! I helgen tävlar vi 1,10 på lör och 1,15 + 1,20 på sön. Byter till 1,10 på sön om allt känns skit!
 
Kort klipp från idag!
 
Sen red jag latino i ridhuset. Han var väldigt spänd och stressad i stallet där han var själv. I ridhuset var han väldigt spänd i början också men slappnade av sen :) Han har inte varit så mycket i ridhus innan så tycker han skötte sig jätte bra! Jobbade han ganska mycket från marken med, för vill att dom ska vara avslappnad där för innan jag hoppar upp samt att dom ska lyssna när man ber om att backa. Han lär sig snabbt faktiskt, ska bli kul att jobba med honom!! :)
 
Imorgon ska pappa och jag rida ut en sväng, ska bli spännande och se hur han sköter sig :) Nu ska jag sova, ska ta en låååååång sovmorgon för det var fasen länge sen. Fan va gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0