resultat ntrk dag 1

Idag var jag i norrahammar-taberg och hoppade Latino 90cm och 1m. Han har skött sig väldigt bra, lite spänd såklart men ändå lugn.
 
I 90 så var vi nolla på hinder men ett tidsfel. Tycker den rundan kändes helt okej, hade velat att han mot slutet av banan slutade stå emot. Han var lite tittig men hoppade ändå. Det brukar oftast släppa mot slutet av banan och dom blir lite mer självgående men fick ha mycket ben på nästan alla hinder.
 
 
I 1m så kändes det helt okej också. Han stod inte emot lika mycket men mot sista oxern så tog det tvärstopp några meter innan hindret. Tog om och han tvärstannade igen. Tog om och la spöt bakom rumpan (vilket han lyssnar väldigt bra på) och då hoppade han!! :) Tror han både tyckte oxern var läskig (plankbommar) och sen att han säkert var trött mot slutet av banan. Vi drog på oss massa tidsfel och resultet säger en sak även om rundan i sig ändå var helt okej! :) Hade räckt med ett stopp på sista hindret och hade jag vetat att han skulle stå emot lika mycket andra gången jag vände upp mot de hade jag lagt spöt bakom rumpan redan då, men nu vet jag det tills nästa gång!
 
Detta var Latinos första lokala i hela sitt liv, sin första start på 1m (han har gått 90cm på p&j) och så gör han det så bra :) Jag har ju bara hoppat han 2 gånger innan också, så har ju inte hittat alla knappar och så...

Haha, den läskiga oxern :p
 
 
Visst hoppar han fint? :)

Kommentarer
Postat av: My Niva

Ni skötte er jätte bra båda två!

2013-08-31 @ 19:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0