resultat bankeryd dag 2

Idag har vi gjort helt okej rundor men lite oturspet och klantig ridning...
 
 
 
1,15 4 fel:
En helt okej runda. Var en A:0a så försökte svänga lite iaf. Rivningen kom på en linje på 6 galoppsprång där hon nog blev lite lång och framtung. Skulle tagit en halvhalt precis innan så hon satte sig mer på bakbenen, syns ganska tydligt på filmen hur flack hon blir i språnget. Annars flöt resten på bra, skulle galopperat på mer mellan 9an och 10an där det blev lite back mot sista. Men jaja...
 
 
 
1,20 8 fel:
Vi rev första som man inte får göra, hon touchade bakbommen lite lite och den föll. Vet faktiskt inte varför, blev något vingligt innan kanske. Andra rivningen kom på 5an. Det var först en båge på 6 galoppsprång där jag la till ett och då blev det väldigt dåligt till nästa båge som vi då rev. Skulle jag varit mer snabbttänkt hade jag drivit på direkt efter 4an. Ja ni kommer se på filmen. Resten av banan kändes annars helt okej. Men en ganska svårt bana där hindren kom snabbt och det är inte riktigt jag van vid. Denna banan var lite mer inomhusbyggd, så det är lika bra att börja träna ;)
 
 
Bara träna vidare tills nästa tävling som är om två veckor. Ska hoppträna iaf en gång emellan! Tycker inte allt flyter på så bra som det gjort tidigare, det blir lite av och på. Syns inte riktigt men det känns..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0