oseriöst inlägg, men har hopptränat!! :)

Bajs, jag är sjuk igen... Mår så jävla dåligt.... Hur många gånger har jag varit sjuk detta året, 4253252 gånger? Nu har jag haft hosta från och till i 2 månader men nu har den blivit myckeee värre och jag tror jag fått lunginflammation... hoppas inte.
 
Jag hopptränade aqua idag, det gick helt okej. Men hon känns lite väl stretig just nu och har problem med att sätta under sig. Som tur kommer kiropraktorn nästa vecka och då kan han knäcka loss henne lite så kommer hon kännas mycket bättre igen. Hade samma problem i våras och då blev hon mycket finare efter det. Iallafall så hoppade vi en liten bana och ja det kändes helt okej. Hoppade upp till 1,20 och jag tycker inte aqua hoppade sitt bästa idag, hade velat att hon hade hoppat liteee bättre språng. I vilket fall fick jag väldigt mycket hjälp och tips på vad jag ska jobba vidare med! :)
 
Ska till vårdcentralen imorgon och då hoppas jag att jag inte har lunginflammation, kommer dock tävla ändå men måste ta det en aning lugnare med allt än vad jag gör nu. Känns som det enda jag har gjort är att festa, rida, och gå i skolan utan att ha en lugn stund typ. Men i helgen ska jag chilla, fan vad jag ska chilla. Ska bara ligga i min säng och kolla på tv. Låter lockande faktiskt. Imorgon har jag bara två lektioner oxå, gött.
 
Ska lägga upp någon film från träningen men har inte kameran här och orkar inte hämta den. Ska försöka uppdatera bättre, men jag orkar typ inte. Men ska nog skriva ihop ett inlägg nu faktiskt, fick en idé!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0