jättteeee dålig uppdatering...

Träningen igår gick inte så bra, fick ingen bra känsla och fick inte aqua dit jag ville. Men det var ändå en givande träning och vi fick mycket att jobba på. Hon måste komma upp i en högre form och komma under sig mer med bakbenen. Hon måste också hålla en högre takt, hon blir lätt långsam i sina steg.
 
Idag red jag Latino runt galoppbanan, han skötte sig jätte bra. Första gången han är där men går fram överallt utan att vara tittig. :) Vi hoppade lite stockar, han var ganska tittig på dom i början men sen släppte det. Han stannade dock aldrig utan jag tryckte över han hur vi än kom. Det viktigaste med tittiga hästar tycker jag är att dom förstår att det bara finns framåt och över hindret. Om det är jätte lågt och hästen stannar fattar jag aldrig varför man inte bara går över hindret, trycker över den och ökar som fasen till nästa hinder. Dom måste lära sig att det finns bara över och framåt, inget annat :) Jaja, hoppas han är lika övertygande på tävlingen i helgen. Men tyckte inte han var alls tittig när jag var iväg och tränade, bara något i början... Så det ska nog gå bra i helgen :) Han kändes väldigt fin också, jobbade på bra i en lägre form och verkligen sökte sig framåt och neråt!
 
Imorgon börjar jag tidigt, sen har jag 3 timmars hål vid lunch. Så funderar på att åka till stallet då, båda ska nog vila om det inte blir någon hoppträning med Aqua. Jag hatar hål och jag hatar tidiga mornar.... Så nu ska jag sova, godnatt!! Ska försöka uppdatera lite mer imorgon.

Kommentarer
Postat av: Hopptoppen

Fin blogg :)

2013-08-28 @ 12:41:31
URL: http://hopptoppen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0