babblar om allt!

Nu är jag hemma igen! :) Varit och hämtat hem hästen som heter Latino. En valack född 08 e. Hip Hop! Ska bli jätte kul, tanken är att jag ska ha honom i ett halvår till att börja med och sen får vi se!
 
Appis lämnade vi hos henne som vi lånar Latino av, för hon behövde sällskap till sina andra häst. Dock kommer appis flytta ner till Tess när betessäsongen är slut och gå med henne fram till nästa år. Tess var inte dräktig så nu är hon seminerad med Diamantino.... suck!! Hoppas hon är dräktig nu för det är sista försöket. Vad som händer med appis och tess nästa år får vi se. Kanske betäcker vi appis? kanske båda? Kanske sätts tess igång igen och håller som tävlingshäst! Kanske får tess ett föl? Vi får helt enkelt se... :)
 
Jag har kommit in på högskolan, så ska läsa naturvetenskapligt basår som är på ett år. Efter det vill jag åka iväg och jobba i ett stall något år, skulle vara väldigt kul och lärorikt :D Börjar veta vad jag vill göra med min framtid och är för första gången på länge jäkligt taggad på livet!!
 
Imorgon måste jag åka ner till falkenberg och hämta tess på seminstationen och köra henne till slöinge där hon står. Pappa trodde inte hon skulle vara klar redan idag så han åkte hem. Nu när jag inte gör något på dagarna får jag offra mig ;) haha, får träffa tess iaf! :) Sen ska jag rida aqua och latino lite. Aqua hoppade jag lite små hinder med idag och trimmade, men mer om det imorgon, börjar bli långt nu.... :)
 
Latino och aqua idag, gick bra att släppa ihop! Aqua tog ledarrollen direkt :p
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0