appis <3

Sitter och kollar lite gamla klipp på mig och appis från 08-09. Kommer aldrig glömma den tiden, den var speciell på något sätt. Första alldeles egna hästen. Hon var verkligen en bra första häst för mig, är så glad att jag fick den tiden med henne för det var hon som lärde mig att rida. Tack vare henne rider jag idag med väldigt små hjälper och har en ganska mjuk ridning. Eftersom hon är så pass känslig så fick jag lära mig det. Appis och jag var verkligen ett, det var vi. Och även fast hon egentligen inte var den bästa läromästaren i hoppning/på tävlingsbanan då hon aldrig varit startad så hade jag aldrig varit här jag är idag.
 
En film från när vi hoppade lite terränghinder sommaren 09. Kommer ihåg den sommaren så väl då jag och en dåvarande kompis hade våran hästar i falkenberg en hel månad. Vi red varje dag tsm och tränade ihop. Det var väldigt kul och givande, man blev liksom motiverade av varandra. Appis blev oxå en helt annan häst under den sommaren. Stod på jfk i jönköping då (box, liten hage, stressig miljö och lite grovfoder) där hon var mager och stressad, när jag flyttade ner henne till falkenberg blev hon så lugn. När jag sen flyttade tillbaka blev hon den där stressade hästen igen och det var då jag bestämde mig för att flytta till toveryd där jag fortfarande står. Bästa stället :)
 
En annan sak jag minns väldigt mycket är debuten i 1,10 hösten 09. Hittade en jätte bra ridning som funkade! :) Mjuk och avslappnad även fast hon var pigg. Det var det stora problemet, hon var spänd och samtidigt pigg och springig!!
 
Nu gör appis ingenting, men fick välja mellan att ha kvar henne i Jönköping eller att ha en annan ny häst under en tid för att kunna utveckla min ridning. Och eftersom det ändå vart struligt med hagkompis till tess så blev detta bäst. Appis har det jätte bra med sin bästis tess och nästa vår kanske vi betäcker henne!! :)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Ja den sommaren var mysig <3

2013-08-23 @ 21:36:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0