lite uppdatering

Jaa, vet inte rikitgt vad jag ska skriva idag då! Har inte så mycket att uppdatera på hästletarfronten. Har några som jag är intresserade av men som jag inte provridit än av olika skäl. Blir kanske att jag provrider en i helgen eller nästa vecka. Vi har bestämt oss att om allt funkar när jag lånar hästen och det känns jätte bra så kan vi tänka oss att köpa den senare. Men då ska allt stämma och det ska kännas jätte bra :)
 
Jag red appis löst i lördags och det gick jätte bra, red bara i halsring för nu fattar hon vad jag menar när jag ska bromsa. Hon lyssnade super på halt och faktiskt rätt så okej på att backa :) Styra och öka är inga problem. Men har fortfarande problem med att hoppa upp då hon gärna börjar backa några steg, så det ska vi jobba med! Ska försöka börja med lite skänkelvikningar i skritten snart nu när bromsen sitter helt okej :)
 
Kul att jag börjat få lite fler läsare igen nu när jag börjat uppdatera lite mer :) Alltid roligare att skriva då när fler läser!
 

Kommentarer
Postat av: hanna

Det var jag som skrev den förra frågan också, vet inte om jag skrev mitt namn då? Men det är alltid lika kul när man får svar på sina kommentarer :D

Undrar bara vad för typ av häst du letar. Vilken ras? Sto? hingst? valack? Ålder? Vill du ha henne på foder då eller testa som medryttare? Kommer du behålla Appis och Tess om du/ni bestämmer er för att köpa foderhästen?

Sjukt mycket frågor men det här är ju spännande. Lycka till!

2012-10-09 @ 22:47:41
Postat av: Annica

ja läser alltid när du skriver... bara så du vet =)

2012-10-13 @ 19:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0