lite uppdatering om hästletandet

Vi har hittat den perfekta hästen ;) Skämt åsido, det har stått lite stilla med allt för pappa har inte hunnit åka och prova hästar på helgerna men nästa helg så! Vi har letat o letat efter en läromästare, det har stått i annonsen att den passar bra som ''läromästare'', ''stadig i hoppningen'' men varje gång vi kollat upp resultaten så har hästen haft uteslutningar eller flera fel i 1,10-1,20 och ändå gått upp till minst 1,35.. Så det har inte varit något av ett intresse. Men igår så hittade pappa en som gått svår hoppning och går stadigt 1,30. Den hade jätte bra resultat med mycket nollor! Så den ska vi åka och prova nästa helg. Annars har jag några som vill låna ut sina hästar under en längre tid, några som kan tänka sig att låna ut innan köp men inget har varit av ett jätte stort intresse då inte mer än en har gått upp till 1,30. Så därför börjar vi med att testa ''den perfekta hästen'' :) Hoppas verkligen att vi passar ihop, så får vi se vad som händer. ;)
 
Fina appis :)

Kommentarer
Postat av: Saga Ekberg

Hejsa svenskan :)
Jag har en fråga som jag jättegärna vill få svar på!
Vad har du gjort din blogg alltså adressen dit på internet?
Tacksam för svar :)
Du har en jätte bra blogg!! :)

2012-10-19 @ 17:58:31
Postat av: Mickan

Håller tummarna att det är en häst för dig! :)
Har en lite fråga, har du några tips på vad man ska tänka på när man börjar hoppa? Jag vill jätte gärna börja men behöver lite tips på hur! :)

2012-10-19 @ 18:12:13
URL: http://mickanekunger.blogspot.se
Postat av: Hanna

Gud vad kul! lycka till! Hoppas det klaffar mellan, både du och hästen och du och ägaren. SÅ jobbigt när det inte gör det, hästen är fin och ägaren koko. suck!

2012-10-20 @ 07:40:01
Postat av: felicia

Hittade in hitnidag, verkar vara en riktigt vettig blogg! Kul med en blogg med hoppning, trickträking och lite annat :) Hoppas även du hittar en häst för dig, kan vara så himla svårt att hitta rätt :)

2012-10-23 @ 20:11:10
URL: http://teamnyrk.blogg.se
Postat av: emely

gud vilka fina hästar du har!
kanske följa varandra på bloglovin?♡

2012-10-24 @ 20:57:43
URL: http://emelybjorkqvist.blogg.se
Postat av: Lisa

Hej! Vilken fin blogg du har och såå fina hästar! <3 jag skulle bli jätteglad om du hjälpte mig med en sak, för jag har liksom letat runt på internet i en evighet för att hitta något vättigt ställe som jag kan få svar på, så hittade jag denhär bloggen :) Men det är såhär jag vill så gärna ha en häst. Jag är 14 år och har ridit i 3 år på ridskola. Jag har varit medryttare på min pappas kusins a-ponny och jag kan sköta och rida de bråkigaste hästarna på ridskolan. Jag har lärt mig alla grunder med ridningen och sköttslen kunde jag redan innan jag började rida. Och i min ridgrupp var jag den som fick galoppera först. Jag har alltid haft lätt med hästar och så, och jag har aldrig varit rädd för dem. Men nu så är det så att min pappa och mamma vill inte jag så ha en häst, eller det var det de sa för ett halvår sedan :(
Vi bor i en liten by där det finns hästar och stall rätt nära där jag bor och, typ bara 5/10 minuter cykelavstånd. Men nu så söker jag inte för att medryttare för någon häst där utan att kanske ha min EGEN häst där.
Men min mamma tycker att ridning är farligt och min pappa tycker att det är för dyrt och vi har ingen tid. Men jag slutade ridningen nu när jag började i åttan för att jag skulle kunna göra lite mer läxor för att visa att jag kunde ha lite mer ansvar. Och jag hade tänkt att efter vintern så skulle de passa om jag ska ha en häst.
Men nu behöver jag lite tips av dig för hur jag ska övertala mina föräldrar efter vintern. För att vi har pengarna och jag vet vad det kostar att ha en häst i månaden när det är med stall, foder, försäkring, utrustning mm. Liksom några tusen lappar. Men jag får mitt barnbidrag utav mamma som är tusen kr så det kan gå åt hästen. Och jag har ingen sport jag håller på med nu. Sen så är jag inte en sån person som handlar hela tiden.

Hoppas att du kan hjälpa mig med dethär!<3

2012-11-03 @ 14:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0