höstlov

Så skönt med höstlov :) Är hos min pojkvän just nu, så pappa har hand om hästarna och rider appis :) Men imorgon åker jag hem, ska prova en häst ;) Sen på torsdag ska vi till veterinären en sista (?) gång med tess. Efter det åker vi till falkenberg och stannar där till söndag med båda hästarna och sen lämnar vi tess där och appis åker hem :( Dom kommer nog sakna varandra och jag kommer sakna tess men jag kan ju hälsa på henne så mycket jag vill! :)
 
Så så ligger det till med hästarna. Appis kommer få en ''ny'' (hon har gått med den innan) kompis att gå med + den nya hästen vi kommer låna/köpa. Och kanske en till. Nu har pappa och min pojkvän byggt ett till vindskydd så dom kommer gå i en helt ny lösdrift där vi fodrar så dom inte blir för feta :) Så tråkigt att tess inte kan stå där.. men det blir för dyrt att ha henne där för att bara gå i hagen. Juste, en annan sak. Ridhuset är klart nu så det öppnar snart för ridning. Fibersandsunderlag, jätte fint! Så skönt med ett ridhus och slippa att åka iväg!!
 

Kommentarer
Postat av: Sara Sundström

Hej! Jag såg dina tidigare inlägg om trickövnningarna och blev väldigt inspirerad. Har en syster vars häst kan en del trick, men med min Viktoria har jag helt enkelt inte kommit mig för att börja än.

Nu fick jag i alla fall en liten spark - jag vill också! Dessutom tror jag att det är himla bra att ha lite träning med sig i ridningen, och i annat markarbete. Nästa ridpass byter jag till ett trickövningspass, så är nog Viktoria en stjärna snart!

2012-10-31 @ 09:22:45
URL: http://blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0