film från idag!

Idag började jag med det nya tricket bergsgeten. Efter att jag lärde henne att gå upp på pallen så tror hon nu att hon ska gå upp på allt :p Hon försökte i början ställa sig på bommen men ställde bara tillbaka frambenen där dom skulle vara, om och om igen tills hon fattade :) Har bommen och det lilla hindret framför för hon ska fatta att det är bakbenen hon ska förflytta!
 
Sen försökte jag bara få henne att gå framåt med enbart bakbenen och sänka huvudet! Krävde inte så mycket av henne idag, det verkade som hon tyckte det var riktigt jobbigt och svårt. Hon såg till och med lite frustrerad ut så tog det som sagt lugnt.
 
Hon blev lite tiggig och lite ofokuserad när jag använde godis så mycket. Men då brukar jag alltid ta en paus. Då flyttar jag rumpan på henne runt, runt så hon trampar under innerbak. Det är en ledarövning och sen får henne att slappna av och sänka huvudet. Funkar jätte bra :)
 
 
Som ni ser så slår hon väldigt mycket med huvudet vilket tyder på att hon tycker det är jobbigt. Sen är hon inte avspänd och väldigt tiggig o jag smackar väldigt mycket. Något vi måste jobba med! Ja, mobilen välter tyvärr :p
 

Kommentarer
Postat av: Ida z

Hej! Jag ÄLSKAR din blogg och går in på den varje dag. Jag har läst inläggen från Juli 2009 (När du startade bloggen) tills nu. Jag blir alltid lika glad när du har uppdaterat! Du verkar vara en väldigt snäll tjej. (Söt också! :D) Och dina hästar är världens finaste. ÄLSKAR DIG, DIN BLOGG OCH DINA HÄSTAR!!!
/Ditt Fan

2012-10-28 @ 17:11:57
Postat av: Annica

Härligt att se er jobba!! Duktoga ni är, lite roligt att mobilen välter med ;)

2012-10-29 @ 13:33:31
Postat av: Thilda

Bli dagens blogg på min blogg :)

http://thildaalexandra.blogg.se/2012/october/dagens-blogg.html#comment

2012-10-29 @ 15:54:06
URL: http://thildaalexandra.blogg.
Postat av: Sara

Hej! Riktigt bra tips du lägger ut :) Håller själv på att börja med NH och clickersträning med min häst och dina klipp gav mig inspiration och hjälp att komma igång bättre! Tack för en bra blogg och toppen bra tips! :)

2012-12-06 @ 20:42:23
URL: http://LillSaraan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0