vad vill ni läsa om? :)

Nu vill jag veta vad ni vill läsa om!! Jag har fått tillbaka motivationen till att uppdatera nu och jag får fler och fler besökare hela tiden vilket är kul :D
 
Så vad vill ni läsa om? Åsikter, vad för ämne? Hoppövningar, vad för typ av hoppövning? Svar på frågor, frågor? Mer filmer, vad för filmer? Tips, tips på vad? osv...
 
Så nu måste ni som vill att jag ska uppdatera lite roligare inlägg svara! :D För behöver lite hjälp med att komma igång igen och få idéer som jag hade innan! :)
 
Saknar tess väldigt mycket :( hoppas jag kan åka och hälsa på henne snart, då ska jag nog ta en liten skritt tur på henne :)

Kommentarer
Postat av: Elise

Mycket uppdatering om allt, om du ridit, hur du ridit, hur det gått, allt! Vad som helst bara det finns text i inlägget ! :D
Gärna övningar oxå, hur å varför dem ä bra, hur ha de hjälpt dig?

2012-11-22 @ 07:42:15
Postat av: Elise

Skulle du förresten lämna ut Appis på foder? Elr sälja?
Sen skulle jag vilja be dig om ett tips, jag har blivit jätteosäker i ridningen. Jag älskar hästar över allt annat och att hoppa oxå. Men jag har blivit rädd för att hoppa, om det inte är ridskolans snällaste häst. Min medryttarhäst är inte riktigt inhoppad så vi går inte heller så bra ihop... Vad ska jag göra ?!

2012-11-22 @ 07:45:31
Postat av: Hanna

Kul att du är peppad på att blogga igen! Jag följer flera bloggar, bla elfstrands.se men din är min favorit. Vet inte riktigt hur det kommer sig men jag upplever din blogg känns lugnare, personligare och intressantare.
Jag vill läsa om:
processen med att välja hingst till Tess
varför Appis är din over all favourite av de hästar du har
hur utvecklingen med Aqua går, vad ni behöver träna på och hur du går till väga med det
Hur igångsättningen av Appis går och om ni ska ta föl på henne också? Varför/varför inte?

ack för en kononblogg! Hanna

2012-11-22 @ 14:58:10
Postat av: Nea

Detta är inte ett tips utan mest en rolig grej! I december kan du göra som en julkalender, t ex. att varje dag kan man vinna en länk till sin blogg! :) (Dålig på att förklara :/)

2012-11-22 @ 15:39:43
Postat av: Susanna

Jag skulle vilja läsa om smarta tips att tänka på när man som mig är nybörjare och hoppar 50cm, max sex-sju hinder. Och kanske lite lätta övningar och ridvägar?

2012-11-22 @ 20:46:43
URL: http://menvisst.com/
Postat av: Sara

Du skulle kunna ge tips i all slags hästhantering!
Det är också intressant att få läsa om hur det går med dina hästar i ridningen.

Tack för en så bra blogg!

2012-11-24 @ 09:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0