provridningen

Igår provred jag en häst :) 7årigt sto e. quite easy med placeringar i 1,30, säljes av uppfödaren. Även fast den är så ung så är den redan en läromästare, den hoppar i alla lägen, otittig och gör allt väldigt enkelt. Det roliga är också att den fortfarande är utvecklingsbar. Jag kommer lära mig massor men kommer även själv kunna utveckla den i dressyren, sprången osv.. :) Super gullig häst, jätte snäll och ställer upp! Är som tess att rida lite, ganska seg som man måste väcka upp men denna blir aldrig sur och börjar bocka och hålla på som tess haha :p Jag ska prova den i början på nästa vecka igen, då ska vi åka till fidde, han jag hopptränar för och se vad han säger. Sen får vi se. Det blir inte att vi lånar en häst, utan vi kommer köpa isåfall :) Hoppas det känns lika bra nästa gång jag provar henne :)
 

Kommentarer
Postat av: Tilde

Vad kul med en ny häst! :)

2012-11-01 @ 13:02:01
URL: http://empirebroline.blogg.se
Postat av: Stockbytjejer - Vinn en fleece

Hej! Du har väll inte glömt att vi har en bloggtävling där man kan vinna en urskön fleece från mountain horse? http://stockbytjejer.blogg.se/2012/october/stockbytjejer-i-sammarbete-med-emmishopen.html

2012-11-01 @ 14:37:41
URL: http://stockbytjejer.blogg.se
Postat av: rebecca

om det inte funkar så vet jag ett jätte trevligt sto som är till salu står i lekeryd hos Essi Pettersson jag har ridit henne en gång och ska fortsätta rida henne nån gång i veckan tills hon blir såld! är inte hundra på ålder eller vad hon kostar men det är en himla trevlig tjej som även har varit hos Katja Falk och hoppat endel med henne! hör av dig om det låter intressant så kan jag ta reda på mer! ;)

Svar: Jag skickade ett mail till dig :)
isabella fransson

2012-11-01 @ 15:19:50
Postat av: Annica

härligt! hoppas det går vägen för er =)

2012-11-05 @ 11:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0