måndag

Pappa och jag skrittade ut en sväng i skogen/vägen och sen avslutade på banan.
 
Jag red Aqua, hade gramanen ute i skogen. Hon känns bara bättre och bättre fram till handen för varje dag. Det är jätte nyttigt för henne att rida på små stigar och i uppför/nerförsbackar just för att hon ska gå rakt fram till bettet och inte åla sig fram och gå rakt ut i skogen in i ett träd typ :p Lite så blir det ibland. Men det kändes helt okej idag.
 
Sen red vi på utebanan. Tycker bara gramanen är bra att rida på i början tills hon tagit stödet, sen är den bara ivägen. Red över 4 travbommar och galopperade över ett litet hinder. Hon kändes fin på banan också! Jobbade mycket i galoppen med rakriktningen och att hoppade det lilla hindret på en 8a. ganska små volter för att hålla galoppen, få med bogen och ha kvar stödet. Vilket funkade jätte bra för det mesta. När hon hade kvar stödet i hela anridningen fick hon jätte fina och runda språng!! Men när hon släpper stödet (eller jag som inte rider henne fram till bettet) så tappar vi hela bågen och allt blir bara platt. Men inga såna språng idag ;)
 
Appis galopperade jag lite och hon kändes fin. Imorgon ska jag trimma henne lite på bett. Pappa rider bara henne på hackmore så det har bara blivit ridning på de dom senaste dagarna :)

Kommentarer
Postat av: Antonia

Jag gillar att läsa din blogg! Fina hästar :)

2012-11-27 @ 10:34:26
URL: http://haeffner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0