lämnat tess

Nu har vi lämnat tess på det nya stället, hon var jätte lugn och började äta gräs direkt. Imorgon ska dom släppa ihop med den andra hästen så dom kan hälsa över staketet tills imorgon. Appis var lite orolig när vi kom hem, ropade på tess. Men hon blev lugn när hon fick mat så hon kommer säkert trivas jätte bra med hennes nya hagkompis :)
 
Vi fick lite hjälp med hingst till tess, click in cash var en. Då den har väldigt bra temprament och är stor. Tess saknar ju motor och vilja, men har väldigt fin teknik och är rädd om sig. Men han skulle kolla mer på hennes stam så får vi se vad det blir. Det är ju inte förrän i vår vi måste ha bestämt oss :) Han tyckte inte vi skulle lägga pengar på nån dyr hingst utomlands utan bara kolla nu första gången så allt funkar och att hon blir dräktig. Sen nästa föl kan man lägga lite mer pengar på om man vill. Det kommer bli jätte spännande iallafall :) Vi är ju helt nya på detta och kan ingenting om hingstar så därför ska nog inte vi välja hingst utan ta så mycket hjälp vi kan ;)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hoppas det blir bra både för Tess och Appis, att de trivs och är glada. Kan du inte göra ett inlägg med en presentation av de olika hingstarna ni väljer/funderar på. När ni nu börjar gör det :)Har bu varit med tess på sista vet.besöket? vad sa de?

2012-11-05 @ 08:02:48
Postat av: Anonym

Om du nu får föl, ska du ha kvar appis, Tess, den nya hästen och fölet då?

2012-11-05 @ 15:51:40
Postat av: Caroline

Hej Isabella!
Vill bara tipsa om en jätte bra sida, ponnypop.se !
Dom har allt möjligt, träns, schabrak, täcken osv. Produkterna är från England och Tyskland och det är fri frakt. Kvaliten är grym och jag har själv saker därifrån. Det finns såklart stor häst storlekar också.
Kram

2012-11-05 @ 18:59:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0