hoppträning 28/11

Igår på hoppträningen jobbade vi med traven i början. Små volter i varje hörn och sen små små serpentinbågar. Aqua kändes helt okej men släppte bettet lite väl mycket och i dom små serpentinbågarna blev det väldigt vingligt.
 
Sen jobbade vi med små hinder och hoppade en serie. Avslutade med en liten bana. Det kändes ganska bra igår i hoppningen, lite sämre mellan hindren då hon släppte bettet. När vi hoppat serien två gånger på raken så flåsade hon jätte mycket så hon behöver nog stärkas ganska mycket och hoppa lite sånt! När vi avslutade med banan kändes det väldigt bra. Upp mot sista hindret hade jag lite mer skänkel i anridningen och då hoppade hon mycket bättre. Jag glömmer att hålla om med skänklarna och det syns ganska tydligt upp mot näst sista hindret där jag tar tillbaka henne utan skänkel och då tappar vi allt tryck och det blir ett dåligt språng.
 
Ska nog hoppa ganska mycket med bom innan hindret för att hjälpa till att komma i en mer samlad galopp och behålla trycket, för det hade vi in i serien :)

Kommentarer
Postat av: Agnes

Snygg runda, Ser jättebra ut! :D

2012-12-02 @ 09:41:11
URL: http://agnushia.blogg.se
Postat av: sveriges största hästblogg

Hej Isabella! Vi tycker din blogg är rolig och läsvärd och delar idag med oss av din video från hoppträning, hoppas detta är okej. MVH Vi på Sveriges största hästblogg

2012-12-04 @ 09:32:58
URL: http://sverigesstorstahastblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0