dagen

Tänkte precis klippa ihop filmen från svanteträningen men då hängde sig såklart moviemaker. Sämsta programmet.. Ska se om jag kan fixa det imorgon istället.
 
Idag har jag ridit ut Aqua en sväng i mörkret. Första gången jag rider ut själv på henne och först ville hon inte lämna stallet, men när hon väl gjort det så gick hon överallt. Tur att tess strulat så när jag ridit ut så jag vet hur det ska lösas ;) Sen red jag lite på banan. La fram två bommar på långsidan och växlade galoppsprång, sen hade jag ett räcke på andra sidan. I galoppen kändes hon helt okej och jag kom på lite hur jag ska rida henne. I traven och skritten gick det inte alls. Hon tog inget stöd och bara slängde med huvudet.
 
Hon har varit lite jobbig i hanteringen, i gången står hon och skrapar och trampar runt. Tror det beror på allt folk och hästar som är i stallet. På hennes förra ställe var det mycket lugnare. Men hon gör framsteg hela tiden! :) Kunde göra iordning henne lös idag :)
 
Appis red jag lite på banan oxå! Hon travar just nu 15 minuter och på torsdag ska hon börja galoppera. Jag har tagit det lite lugnare än vad veterinären sa, samtidigt inte för lugnt eftersom det är viktigt att hon musklar sig nu och bygger upp sin kropp! Hon kändes jätte fin som vanligt. Hon sitter fast lite i högersidan efter skadan, sen är hon inte så liksidig som hon var i våras så det jobbar vi på! Hon är så känslig, följsam och mjuk i munnen så det härligt att rida henne efter jag ridit Aqua. Hoppas att hon någongång också blir lika fin, mjuk och känslig ;)

Kommentarer
Postat av: Hanna

roligt att läsa att du faktiskt är ute och rider igen, glada positiva inlägg. det är en helt annan känsla och jag hoppas du är lika full av tillförsikt som dina inlägg

Svar: Kul att höra :)
isabella fransson

2012-11-20 @ 09:01:38
Postat av: Nina

Hur löste du det när Aqua inte ville lämna stallet?

2012-11-28 @ 20:48:33
URL: http://byninis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0