dagen och annat snack

För att få tillbaka motivationen till att blogga tänkte jag börja uppdatera lite utanför hästarna oxå, lite vardagsinlägg och så. Vill ju fortsätta blogga men har tappat motivationen, så att variera lite gör nog att jag får tillbaka motivationen :)

Har ridit hästarna idag eller jag red appis och pappa tess! Om ni undrar varför pappa rider tess ganska mycket nu är för att han vill, haha :p Vi red ut en sväng i skogen och sen avslutade på banan, det har frusit i skogen nu så vi skrittade bara. Appis kändes fin, kanske inte riktigt mellan hand och skänkel hela tiden. Hon vilade igår så hon sprang på lite istället för att sätta under sig, men annars fin :) Hon kändes lösgjord i slutet också, att rida över bommar på böjt spår i alla gångarter var väldigt lösgjörande för henne! Tog några små språng också, kändes faktiskt väldigt bra :) Allt flöt på och appis hoppade fint!

Har äntligen fått en plats på hoppträningen på onsdag med, ska bli jätte kul :D

Kommentarer
Postat av: Julia

Har du några tips på vad man kan göra om man går i ridskola men vill börja tävla? Kan man tävla andras hästar och var kan man anmäla sig? Finns det speciellt sidor på internet?

2012-03-05 @ 10:53:39
URL: http://lillylondon.blogg.se/
Postat av: Karin

Vore väldigt trist om du slutade blogga. Har följt din blogg lite över ett år! Du är duktig och inspirerande tjej. Ett litet tips är att inte lägga så stor prestation i inläggen utan "skriva av" dig lite om dagen eller tankar du har. Det kan mest vara skönt, istället för att sätta press på dig att alla inlägg måste leverera. Hoppas du förstår hur jag menar och att det kan vara till hjälp. Ha det fint!

2012-03-05 @ 15:51:51
URL: http://arhamn.wordpress.com
Postat av: Rebecka med Pjakkur.

Super fina hästar! :')

2012-03-05 @ 16:21:51
URL: http://daligtultare.blogg.se/
Postat av: lina

du har super fin blogg

älskar din header

2012-03-05 @ 16:33:32
URL: http://liinaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0