dagen

Clinicen var jätte kul att se, båda är ju riktigt duktiga :) Mycket man kan ta med sig där ifrån, har lite bilder som jag laddar upp någon dag :)

Tess var jätte fin när jag red henne. I början var hon lite trög för skänkeln så jobbade med att hon skulle ta skänkeln. Efter det fortsatte jag med mycket rakriktning, lite volter, öppna och övergångar. Avslutade med några galoppombyten över en bom, vi har tidigare haft jätte problem med det men nu satte hon många fina. Jag tror det beror på att nu har jag fått henne att sätta under sig bättre än tidigare. Efter jag gjort några galoppombyten satte hon under sig riktigt fint! Har nog aldrig suttit på henne när hon haft vikten så mycket på bakbenen :)

Imorgon får appis ridas ut och tess ska ridas ut och sen lite på banan :) Vet inte om jag får någon plats på hoppträningen på onsdag men hoppas det :) Hoppas också att jag kan dressyrträna i helgen, då hade jag faktiskt tänkt ta med båda :) Helgen efter det åker jag ner till falkenberg så då blir det ingen dressyrträningen på några veckor. Stannar där för praktik i över 3 veckor, längtar :D

Två kassa mobilbilder från clinicen :p
image description

image description

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej jätte fin blogg kolla gärna min <3

2012-03-20 @ 19:31:17
URL: http://busbruden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0