dagens ridpass fredag!

Hästarna var så fina idag :) Båda två!

Tess:

Red först ut en sväng på vägen, där jobbade jag med lite öppna och rakriktning. Kände dock att jag inte riktigt kom till ridning, fick inget bra stöd i handen och hon gick inte rakt. Men hon lyssnade bra fram och tillbaka iaf :)

Avslutade lite på banan, där jobbade jag i traven med rakriktningen. Red innanför spåret på långsidorna och växlade mellan trav och galopp på det raka spåret. På voltspåret red jag henne ytterställd i höger varv och innåt ställd i vänster för att få henne så jämsidig som möjligt. På det raka spåret sen fick jag ett jämt stöd och jag kunde rida henne rakt och fram till handen :) Kändes jätte bra! Innan har hon inte riktigt bärt upp sin vänstersida och istället hängt i vänster tygel men idag jobbade hon rakt!

Appis:

Hon är ju nästan alltid fin :) Skrittade ut en sväng och sen red jag lite på banan. Hon kändes lite stel i högersidan och jag hade inte riktigt stöd på ytter i höger varv. I galoppen var hon lite väl spänd, taggade mest på hindren :p Men när jag travade av sen så började hon jobba igenom ryggen jätte bra! Det är inte många gånger jag får upp ryggen på henne men nu hoppas jag att det kommer. Ja så hon var jätte fin också, lite väl taggad bara :p

Jag ska iväg i nu och kommer hem på söndag igen så det blir nog ingen uppdatering. Hästarna vilar imorgon och kanske på söndag, det beror på när vi kommer hem och så :)

Kommentarer
Postat av: Isabel

gu va kul att du uppdaterar igen!Och kul att de går så bra för dej & hsätana nu :)

2012-03-16 @ 20:14:16
URL: http://idemirel.blogg.se/
Postat av: Emma

Läs min blogg : http://livetsomjaglever.myshowroom.se/ Ge kretik och tips ! :) Gillar din blogg ;)

Postat av: Sari

Fin blogg med fina bilder ;) Kika gärna in på våran hästblogg som handlar just om hästar och vardagen med hästlivet och mycket mer kring dem ;)

2012-03-18 @ 09:29:25
URL: http://tnmryttare.devote.se
Postat av: Karin

jätte fin blogg tjejen! kika gärna in på våran blogg! :)

2012-03-18 @ 11:07:00
URL: http://tnmryttare.devote.se
Postat av: Madde

Jätte fin blogg chejen!

2012-03-30 @ 19:10:00
URL: http://ponybrud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0