svar på frågorna

Här kommer svaren på frågorna jag fått. Hoppas ni är nöjda med svaren :D
 
Bra skrivet! Men jag har några frågor. Jag kommer skaffa en d-ponny och då skulle jag villja ha den mest ute, men även lite inne kanske på kvällar och sånt, tycker du det är lämpligt? Sen om jag har hästen på utedrift, ska jag ändå ge den morgon och kvälls foder, när det är sommar och gräs i hagarna? Och ska man ge den samma hömängder som på vintern?

Svar: När hästarna går på lösdrift har dom ju oftast fri tillgång till grovfoder så det behöver du ju förmodligen inte fodra. Kraftfoder brukar jag ge en gång om dagen, oftast efter ridningen. Samma när de går på gräs :)
 
hej! visst är det så att du går på realgymnasiet? jag har lästa lite på det och tycker att det värkar bra, men vad tycker du om det? hur ser upplägget ut? läser man "vanliga" ämnen lika mycket som på en "vanlig" linje? får man behörighet till högskola så man kan bli nåt icke hästrelaterat? haha, det blev en hel del frågor det, hoppas du orkar svara!^^
 
Svar: Ja jag går där. Just våran skola har inte alls funkat bra tycker jag och många andra... Gå in på deras hemsida så kan du läsa vilka kurser man läser samt vilka valbara som finns. Man får behörighet till högskolan och i 2an kan man välja att läsa natur istället för att fortsätta på häst. Tänk på att det låter alltid mycket bättre på öppethus och så än vad det blir sen.
 
Vad kostar det (ungefär) att ha dina hästar varje månad? :)
 
Svar: Stallhyra och grovfoder ligger runt 1000kr. Skoning ca varannan månad 1000kr. Så det blir ca 1500kr varje månad för en häst. Sen tillkommer ju träningar, tävlingar, ev. veterinärskostnader, försäkring, liten del kraftfoder, ridhusavgift osv.... Så det blir några tusen i månaden.
 
Din blogg e verkligen bra och dina hästar e jättefina! Undrar bara att: Hur många par ridbyxor äger du? Är du singel? :) Och... Favoritfärg?Var märks den färgen isåfall? ;) Kan ju vara frågor du redan svarat på men har inte läst din blogg så länge så... :) Kram!
 
Svar: Tack :D Vet inte riktigt, använder typ aldrig ridbyxor :p Men runt 10 par tror jag, dock använder jag bara runt 5 stycken. Nej jag är inte singel. Hmm... gillar massa färger och det märks nog inte riktigt vilken som är min favoritfärg. Men gillar rosa schabrak iaf och det brukar jag tävla i :)
 
hmm, har nog läst din blogg så himla länge att jag faktiskt inte har några frågor! haha :D
men jag kan ju slänga med någon bara för att liksom ;) vad är ditt mål med tess i framtiden? och hur långt vill du gå i ridsporten? så där vart det ju faktiskt två stycken, haha!
 
Svar: Mitt mål med tess är att först och främst få ner henne i vikt ;) Ne men jag vill såklar komma så långt som möjligt med henne. Hur långt jag vill komma i ridsporten vet jag inte, har ingen dröm att tävla på elitnivå utan jag tycker mer om att hantera och rida problemhästar och tävla på lite lägre nivå. Så det är nog de jag vill hålla på med i framtiden :)

Kommentarer
Postat av: teamlundby brudarna

sv. ingen fara den va du värd! :)

2012-06-27 @ 22:25:39
URL: http://teamlundby.blogg.se
Postat av: JENNIFER WASSERMANN

Hejsan, super frän blogg verkligen! Ha en bra dag kramkramJW :)

2012-06-28 @ 15:47:21
URL: http://jeenkoo.blogspot.com
Postat av: caroline larsson

fin blogg!! klicka gärna in och lämna en kommentar!! :)

2012-07-01 @ 17:41:36
Postat av: Tova Bengtsson ^__^

Du har så himla bra åsikter ang. ridning. Läste lite ur arkivet och så. Tror du har kapacitet att bli en riktigt stor blogg om du bara vill!:) Du är iaf en bra förebild för många ryttare! (jag snodde även några ridövningar från dig till min blogg om det är okej) Kraaam :)

2012-07-01 @ 21:54:44
URL: http://korsningsponny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0