måndag

Har skrittat appis ute idag och sen lite på banan. Pappa red med och sen hade jag lite lektion på banan. Han red över lite bommar och småhoppade lite. Det såg faktiskt väldigt bra ut i slutet :) Men han behöver träna på sin sits!! Några har undrat om han rider för att jag inte orkar eller inte hinner. Men det är faktiskt så att han vill rida ;) Han har lika stort intresse som jag har till hästarna nu och har även börjat rida ganska mycket nu det senaste året.

Tess är inga problem för han att rida, men appis är jag lite mer rädd om att ''låna ut''. Hon kräver att man har en stadig sits och verkligen rider med sätet och inte bromsar med handen, vilket han inte har.. än! Gör man det springer hon bara på ännu mer och börjar studsa och spänna sig. Men tess är inte lika svår på det sättet och hon påverkas inte negativt av om man gör fel.

Jag tycker det är lika kul att hjälpa till från marken som att rida, men ibland blir jag lite frustrerad när han inte gör som jag vill :p Då vill jag helst hoppa upp själv! :p

Filmade lite när han hoppade idag, dock bara från början där han gör massa ''fel''. Som han faktiskt rättade till i slutet då det så väldigt bra ut, men fick inte d på film!


Sänk ljudet så slipper ni höra min röst ;)

Kommentarer
Postat av: Alicia

Åh vad roligt att du har en hästintresserad pappa! Jag tycker det ser väldigt bra ut, även fast jag inte vet hur länge han har ridit ;)

Kram

2012-06-19 @ 11:10:47
URL: http://urbanphotographs.blogg.se/
Postat av: Emma

Grym farsa :D

2012-06-23 @ 20:41:23
URL: http://alltgar.bloggo.nu
Postat av: Emma

Grym farsa!!! :D

2012-06-23 @ 20:43:21
URL: http://alltgar.bloggo.nu
Postat av: jonna

vad fin häst du har :D <3

2012-06-24 @ 16:45:20
Postat av: Isabel

gu vilken gullig röst du har haha xD

2012-06-27 @ 15:15:14
URL: http://idemirel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0