dagens ridpass

Red ut appis en sväng i skogen, hon är rätt så pigg nu när hon bara skrittats i en månad samt att hon inte är riktigt lika lydig som vanligt. Men i skritten och traven kändes hon bra, i galoppen sprang hon mest men det får blir lite så i början nu tills jag kan rida på voltspåret på banan. Vill inte sitta och rida på banan varenda dag och bara trava och galoppera på långsidorna.

Försöker rida henne mer fram till handen än vad jag tidigare gjort, sen något lättare hand och lite lägre form än tidigare. Hon får upp ryggen riktigt bra när jag rider på det ''sättet''. Hon behöver ju ridas väldigt mycket fram till handen och i en bra tempo i galoppen för att hon ska få den där stora runda galoppen som hon hoppar bäst i. Man blir lätt lite för tillbaka på pigga hästar men dom behöver också ridas framåt i ett bra tempo annars ''kväver'' man deras galopp!

Tess skrittade jag ut! :)
 
Och förresten, jag tog körkort igår!!! :D Så nu slipper jag åka moppe till stallet och snart kan jag nog köra hästarna själv. Måste bara träna lite mer först innan jag vågar köra själv ;)

Kommentarer
Postat av: Alexina

Hej! Fin blogg du har, din häst är jätte fin!! Ni kommer gå långt!

2012-07-04 @ 18:39:48
URL: http://www.alexinahortlund.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0