blogg.se appen funkar inte?

Någon mer den inte funkar för? Har testat att ta bort den och ladda ner den igen men funkar inte ändå. Det går inte logga in. Därav uppdateringen eftersom dom flesta inläggen jag skriver gör jag i mobilen.

Igår red jag appis på banan, hon håller på att sättas igång nu efter vrickningen. Just nu galopperar hon och travar på rakt spår. Hon är fortfarande lite taggad och det är ganska svårt att få henne att slappna av på rakt spår i galoppen. Men försöker rida i en svag öppna för att hon ska slappna av i nacken. Hon känns iaf fin och jobbar väldigt bra genom ryggen i skritten än så länge :) Blir nog bättre när vi kan göra rida på lite böjt spår.

Tess fick skritta ut en sväng på vägen.

Får se fall jag hinner rida hästarna idag eller inte, har ganska fullt upp hela dagen. I slutet av veckan kör vi nog ner hästarna till sommarstugan, ska bli jätte kul och jag älskar verkligen att vara där nere. Hästarna brukar också gilla det förutom att de saknar sina kompisar där hemma :)


Kommentarer
Postat av: Miranda Strand

har tyvärr exakt samma problem som dig med appen. Kan inte heller logga in och har testat ta bort och ladda ner igen men funkar fan inte :P så jävla irriterande!

2012-07-02 @ 14:58:53
URL: http://mirandastrand.blogg.se
Postat av: Elin A

Hej!
I samband med att blogg.se bytte sin design kopplades mobilbloggfunktionen tillfälligt ur. De har inte angett när appen planeras att fungera igen, om de inte kommit med info de senaste dagarna sedan jag kikade senast. Om du går in under "hjälp" till höger på startsidan så står där mer.

2012-07-03 @ 09:24:31
URL: http://arvegil.blogg.se
Postat av: Alice

för mig funkar det inte heller, har gjort samma som dig, tagit bort och laddat ner men det funkar inte :O

2012-07-03 @ 14:31:56
Postat av: Emilia

FUNKAR INTE FÖR MIG HELLER!! Blir så arg... Har ju inte fungerat på evigheter heller.

2012-07-04 @ 03:58:12
URL: http://bengtsdottir.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0