hopp passet igår och träningen framöver =)

Igår var jag som sagt i ridhuset och hoppade lite. Hoppade 3 hinder efter varandra med 13m i mellan, sen hade jag en oxer och ett räcke snett igenom. Red fram ganska länge och hon kändes helt okej! När jag väl började hoppa kändes hon väldigt rytmisk och fin, hoppade fina språng. Hoppade några språng på 1,05 för att känna lite på höjden. Men efter bara några språng blev hon trött. Så i helgen hoppar jag bara en klass - 95cm.

Så denna veckan kommer fokuset ligga på markarbetet och nästa vecka sätter jag igång med massa styrka och konditionsträning - så mycket det går i detta vädret. Hade vart perfekt om det hade kommit snö nu för då hade det gått att rida ordentligt, men det verkar ju inte som det. Sen hoppas jag att det finns någon plats på hoppträningen nästa onsdag, måste verkligen komma igång med det nu. Men största vikten kommer läggas på att bygga upp henne nu inför tävlingssäsongen för hon har aldrig riktigt blivit stark i kroppen igen efter skadan.

Ska bli så kul att komma igång med appis igen, för första gången känner jag att jag äntligen kan lägga upp en bra planering för detta året. För nu känns hon fräsch och jag kan sätta henne i hårdträning! :)

image description

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ny hästblogg från Tyskland!

2012-01-30 @ 23:35:36
URL: http://lifeofshowjumping.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0