svar!

Kan du inte ge tips på saker man kan göra från marken? Jag kan nämligen inte rida mina hästar på 2 veckor pga en operation, så skulle behöva lite inspiration :) kram

Svar: Skicka iväg/kalla in, då tycker jag att man får hästen väldigt positiv. De sju lekarna, sök på google så står det massor om dom. Sen brukar jag jobba dom väldigt mycket på volten, i både skritt trav och galopp. Där jag tränar på vilken position jag har, längre bak vid rumpan driver på och längre fram vid bogen bromsar in. Tränar också på att dom ska fatta galopp när jag galopperar själv. Sen kan man ju göra lite trick också :) Hoppas du fick lite tips nu!

Du tränar för Fredrik i jfk va? Vad tar han per lektion, hur lång tid är träningen och hur många är ni per grupp?:)
Plus du tränar väl också för angelica flykt med va? Vad tar hon per lektion, tid och privat elr?
Sista fråga är dom bra tränare?:)


Svar: Japp jag tränar för dom. Vill inte skriva ut exakt pris här men de båda tar runt 300kr :) När jag tränar hoppning rider vi max 5 stycken tror jag de är i runt 1 timme, men oftast brukar de ta längre tid. När jag tränar dressyr rider jag privat i 45min.

Ja båda är jätte duktiga. Angelica har verkligen hjälpt mig otroligt mycket med hästarna, hon ser verkligen exakt hur hästen rör sig, hon ser mer än vad jag själv känner. Sen är hon verkligen på en hela tiden! Fidde är också jätte bra, han är väldigt noggrann och lär en verkligen att rida. Det finns mer än gas och broms typ :p

Kan du inte skriva lite om träning från marken o saker man behöver för att träna!!!
Ps. du har en jätte fin blogg Ds.

Svar: Kolla i kategorinen natural horsemanship där har jag skrivit massor. Jag använder bara en repgrimma, ett längre spö och hästgodis :) Tack :D

hej!
var det inte en sån kingsland jacka du leta efter? :)


Svar: Jo, men tyvärr en storlek för liten :(

Hej! Du har verkligen en jätte fin blogg, man blir jätte insprirerad av att läsa den :D
Jag har några frågor:
1. Hur gör du din "banner"? Om det nu heter så, det som är högst upp på sidan :)
2. Jag har läst dina övningar och blir som sagt jätte inspirerad, men alla dom är ju väldigt gamla.. Kan du inte göra flera? :)
3. Får du betalt för att blogga? Hur funkar det isåfall? Alltså, jag vet att man ibland kan få betalt för annonser eller dylikt, är lite nyfiken på hur det fungerar :)

Skulle vara super tacksam för svar!!
Annars, fortsätt som du gör! Jag älskar din blogg :)
Fina hästar har du också! :)


Svar: Tack så mycket :D

1. Gjorde den i photoshop!
2. Jag vet, har blivit jätte dålig på de :p Ska försöka skriva fler övningar!
3. Har mest gjort reklaminlägg och fått betalt för de, sen har jag fått köpa utrustning billigare om jag skriver om de här!

Hej, du har verkligen så fina hästar! :)
ska du till gbg horse show och vad anväder du för nått program när du gör filmer?
Vill oxå tacka för världens grymmaste blogg!
Mvh Elin


Svar: Ja det ska jag, ska dit lördag och söndag :D Längtar!! Jag använder moviemaker, fast det suger verkligen för de segar ihop sig hela tiden :p

Tack så jätte mycket :D

Kommentarer
Postat av: Elin

När jag redigerar mina filmer i moviemaker och sen ska ladda upp det på youtube så funkar det inte, men du kanske använder videofy.me?:)

2012-01-05 @ 17:06:21
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0