svar på lite frågor

Hej Isabella

Jag har en fråga som jag tycker är lite pinsam.


Det är så att jag är 24 år, bor i Göteborg och har alltid velat lära mig rida. Tror du att det går att börja nu? Jag har aldirg ridit innan? Kommer det att vara jättesvårt för mig och tro du att jag kommer lära mig?


Det som jag tycker är lite jobbigt är att på en ridskola så verkar ju alla vara så himla unga då kan ju inte jag komma där som är gammal typ.


Har du något bra råd att ge mig?


Kram Jaqueline

Svar: Jag tycker absolut du ska börja, man kan aldrig bli för gammal för att lära sig rida ;)

Hej, vad fin appis har blivit :-)
Undrar också om din blogg,
Vad har du för bloggplattform? Menar då om du har blogg.se, myshowRoom.se osv?
Betalar du för den eftersom du inte har reklam?
Gillar din blogg :-)
Tacksam för svar!
Olivia


Svar: Jag har min blogg på blogg.se! Nej jag betalar inte för den och jag har ju reklam på den som blogg.se lagt in på alla bloggar. Det enda jag betalar för är min domän :)

Hejsan, jag kollar din fina blogg stort sätt varje dag, och självklart vet jag ju att du är en hoppryttare men jag undrar en sak...
Har nu några tips till en tjej som är hopp rädd ?
Jag har en fin dressyr häst som har tävlat en hel del!
Den har blivit löshoppade och verkligen har visat att den han hoppa högt, men jag vågar inte hoppa min häst..
Har du några tips ? :)


Svar: Börja hoppa små hinder eller bara galoppera över bommar några gånger i veckan. Börja väldigt lågt så du hela tiden känner dig säker och hoppa aldrig högre än vad du känner dig säker på! Lycka till :)


Vill också bara tacka för denna jätte fina kommentaren jag fick härom veckan, blir så himla glad av att läsa den. Sen är det jätte kul att du följt bloggen enda sen början :) Ska försöka bli bättre på att lägga ut filmer och bilder, blir ju alltid lite mindre av de på vintern eftersom det blir mörkt snabbt och så.

''Hej Isabella! Jag har läst din blogg sen du startade upp. Har alltid tyckt att du har haft fantastisk hästhållning och har verkligen beundrat dig. Men har på senare tid Förlorat förtroendet lite (dålig uppdatering, inga ridbilder osv) och iochmed att det inte har varit några bilder så har kag inte sätt framför mig att det har gått bra, men efter dom här bilderna har jag verkligen fått tillbaka förtroendet för dig och din ridning! Mer bilder så man ser hur duktig du är! Kram''

Kommentarer
Postat av: Ida

Hej, Jag har en fråga. Jag är 13 år och har en c ponny. Hon är en shäck "stavning" och undraom du har några tips på va du stel hon skulle passa i för färger. För jag tänkte dra mej upp i tävlings form igen eftersom hon gått alsvänkan i hoppning. Så några färg tips i hoppningen. :-))

2012-01-23 @ 07:01:28
Postat av: Clara Diab

Hej, vad tycker just du om Spooks produkter? Berätta i en kommentar på min blogg så länkar jag dig i ett kommande inlägg.Kram hasttrend.devote.se

2012-01-23 @ 21:34:55
URL: http://hasttrend.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0