så här kommer det se ut för tess framöver =)

Hon har vilat totalt i ungefär 3,5 månad, shit vad länge egentligen. Tiden har gått sjukt snabbt. Iaf så har jag skrittat henne sen 8 veckor tillbaka, runt 30-60min. Inte riktigt varje dag men flera gånger i veckan.

Denna veckan kommer jag trava 2 minuter och sen öka med 2 minuter för varje vecka som går. Efter 6 veckor då hon travar ungefär en kvart varje dag ska hon ner och ultraljuda sitt ledband igen så allt ser bra ut nu när hon sätts igång. Efter det får jag en långsiktig igångsättning på henne :) Sen ska hon eventuellt kollas igen om 3-4 månader men det var inte säkert, det beror på hur det ser ut om 6 veckor.

Så det kommer ta sin tid att sätta igång henne, men jag är så glad hon det äntligen har läkt :D Och nu känns det ändå bra att jag från början kan jobba med att hon ska ta i med bakbenen samt bjuda framåt i varenda steg. Sen är det jag som hoppar igång henne och allt, så tror det kommer bli jätte bra. Nu kan jag jobba med alla våra svagheter enda från början!

Idag har jag ridit henne, travade för första gången idag. Blev i snön på vägen och hon var pigg! :) Travade 1 minut sen vilade och travade 1 minut till. Sen skulle jag ju göra min makeover på henne, men klippmaskinen strejkade :p Hennes tjocka päls fastnade någonstans i klippmaskinen, så får göra ett nytt försök imorgon!

Igår när vi skulle ner med henne till veterinären så såklart hade hon tappat en sko just på vänster fram som hon har skadan på. Hon var ganska öm och haltade lite eftersom hagen är så knögglig. Som tur var fick vi tag i hovisen innan vi åkte :) Blev lite besviken där nere sen när det var invägning för henne, hon hade gått upp 2kg... Jag som trodde hon skulle ha gått ner i 10-20kg hahah.. Men nu ska hon ner i vikt! Ska som sagt klippa henne så hon får ta mer energi till att hålla värmen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0