resultat :P

Dressyren idag gick inte alls bra, som väntat. Jag visste att hon skulle bli spänd men fasen inte så spänd som hon blev när vi kom in på banan. Hon var jätte fin både före och efter jag ridit programmet. Men direkt när jag skulle rida runt banan och förbi bordet så spände hon sig jätte mycket och ville först inte gå förbi. När jag väl red in på banan var hon såklart jobbigast nere vid bordet och även när jag skulle rida ifrån det, då hon ville springa ifrån bordet. Så hela programmet blev mest en dragkamp och en väldigt spänd häst, fick ingen kontakt med henne alls. Allt blev mest kantigt eftersom hon var så pass spänd och då fick jag inte till några vägar alls.

Såg på filmen och som det även stod i protokollet att jag skulle försöka rida mer framåt även fast hon ville springa iväg, så det ska jag försöka göra nästa gång. Faktiskt så slappnade hon av när vi skulle rida upp sista gången, alltid nåt :p

Vi fick ihop 51% ;) Men det är bara att träna vidare, jag vet ju att vi kan när hon slappnar av och då är det bara att forsätta tävla tills hon slutar tycka det är läskigt och kan slappna av. Tror jag ska rida 2 klasser nästa gång oxå!

2 framridningsbilder!Kommentarer
Postat av: Melina

Så söt blogg!

2012-01-10 @ 20:08:06
URL: http://goldenhorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0