kvällsöppet!

Såg ni igår när de debatterade om att Rolf-göran bengtsson vann Jerringpriset? Annars kan ni se det här: http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/kvallsoppet?title=kvallsoppet_del_1&videoid=2143688

Jag tycker Jens kommer med väldigt bra argument!! Sen att Helena tar upp att Rolf är så bra på att ta fram bra hästar tycker jag var väldigt bra sagt. Jag tror många glömmer (som inte är intresserade av hästar) att hästarna inte är så bra med vem som helst (det ser man ju när topphästar säljs till nya ryttare) och absolut inte från början. De tänker bara på resultaten men inte på allt slit som ligger bakom och all skicklighet som roffe har som har kunnat tränat, utbildat och tagit fram så bra hästar. Visst, utan Ninja hade han aldrig kunnat vinna EM. Men utan Roffe hade Ninja aldrig blivit så bra!

Så trött på att folk ska säga att ridsport inte är en sport, att ridsporten är jätte enkel och blablabla.. Det var verkligen ett stort lyft för ridsporten nu och Roffe är så jävla värd detta priset. Hoppas nu att det skrivs och hörs lite mer om ridsport i media!

Nu hinner jag inte skriva mer, ska sova nu!!

Kommentarer
Postat av: Amo!

Hej, va fin blogg du har! Vad går du på för gymnasium? Och vilken inriktning?

Vad vill du jobba med när du blir äldre?kram

2012-01-25 @ 21:43:41
URL: http://www.budgetryttaren.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0